Samsung sürpriz yapacak: Galaxy Note 8 geliyor

Samsung'un geçen sene Note 7 yüzünden yaşadığı hezimetten dolayı şirketin Note serisinden vazgeçtiği yönünde yroumlar yapılmıştı. Ancak son gelen bilgiler bunun tam tersini işaret ediyor.

Herkes şu anda Samsung'un Galaxy S8'in üretimine odaklandığını düşünüyor. Ancak durum hiç de öyle değil. Şirketin Galaxy S8 için çalıştığı doğru ancak, bu Galaxy Note 8 için çalışmadığı manasına gelmiyor. Şirket esas Galaxy Note 8 için yoğun bir mesai harcıyor.

4K EKRAN GELİYOR
Business Area sitesinin yer verdiği habere göre, Galaxy Note 7'lerin satışı patlama haberlerine kadar çok iyi gidiyordu. Patlamalardan sonra Samsung cihazın üretimini durdurunca, acaba bir daha Galaxy Note üretilmeyecek mi? soruları sorulmaya başlandı. Business Area'a göre Samsung, Nisan ayında piyasaya süreceği Galaxy S8'den birkaç ay sonra Galaxy Note 8'i satışa sunacak.



Samsung'a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Galaxy S8'de 2K çözünürlüklü ekranlar kullanacak olan şirket, Galaxy Note 8'de ise 4K çözünürlüklü ekran kullanarak arttırılmış sanal gerçeklik işlevini yerine getirecek. Site Note 8'in diğer özellikleri ile ilgili detay bilgi elde edememiş. Ancak şu anki bilgilerle bir yorum yaptığımızda bile Galaxy Note 8'in 2017'de çıkacak en etkileyici akıllı telefon olması bekleniyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >