Samsung, yeni uygun fiyatlı akıllı telefon tasarlıyor: Galaxy J5 Prime

Samsung Galaxy J5 Prime
Samsung Galaxy J5 Prime

Güney Kore merkezli Samsung, tepe seviyesinin yanı sıra giriş ve orta seviyede de model çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Son olarak şirketin Galaxy J5 Prime'ın yeni versiyonu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz dönemlerde Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 gibi tepe seviyesi akıllı telefonlarını duyuran Samsung, bir yandan da uygunfiyatlı modellere yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Güney Kore merkezli şirket, Galaxy J2 Pro modelinden sonra bu kez de SM-G571 kod adlı Galaxy J5 Prime'a yönelmiş durumda.

Samsung Galaxy J5 Prime'daki 4.8 inç'lik ekranda 720p çözünürlük destekleneceği tahmin ediliyor.
Samsung Galaxy J5 Prime'daki 4.8 inç'lik ekranda 720p çözünürlük destekleneceği tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy J5 Prime teknik özellikleri!

Evet; şu anda Samsung, Galaxy J5 Prime ile ilgili çok fazla bilgi vermiyor ve ürünün ne zaman duyurulacağı ya da satışa çıkacağı da belli değil. Ancak ortaya çıkan bilgilere bakılırsa yeni telefonda 1.4 GHz'de görev yapan 8 çekirdekli Samsung Exynos 7570 işlemcisi bulunacak. Telefondaki 4.8 inç'lik ekranda 1280 x 720 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturulabiliyor.

Arkada yer alan 12 MP'lik kamerayla Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlükte görüntüler oluşturulabiliyor. Önde ise 8 MP çözünürlük destekleyen bir selfie kamerası bulunuyor. Öte yandan mobil işletim sistemi tarafındaki ayrıntılara bakıldığında ise cihazın Android 7.1.1 Nougat ile geleceği tahmin ediliyor. Ancak buna ek olarak yepyeni bir cihaz olacağı için en güncel Android sürümü olan Oreo'nun da desteklenmesi söz konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >