Samsung'dan Apple Store'a taş çıkaran mağaza: 3.'sü İstanbul'da açıldı

Samsung'dan Apple Store'a taş çıkaran mağaza: 3.'sü İstanbul'da açıldı​
Samsung'dan Apple Store'a taş çıkaran mağaza: 3.'sü İstanbul'da açıldı​

Samsung, yeni bir mağazacılık yaklaşımı ile tasarladığı Deneyim Mağazası'nın dünyadaki ilk örneğini bugün İstanbul'da açıyor.

Samsung, Türkiye'deki mobil ürünlere adanmış en büyük deneyim ve satış mağazası olan Samsung Deneyim Mağazasını, 3 Haziran Cumartesi günü Emaar Square Mall'da açacak.

Açılış için düzenlenen basın toplantısına Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung Electronics Perakende Deneyim Grubu Başkan Yardımcısı Simon Orchover ve Samsung Electronics TürkiyeMobil Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen katıldı. Basın toplantısı sırasında yaptığı konuşmada Samsung için Türkiye'nin özel bir yeri olduğunu vurgulayan Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim "Dünyada ilk kez uygulanacak bir mağazacılık modelini Türkiye'den başlattığımız için gurur duyuyoruz. Samsung olarak Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz. Bu nedenle yapacağımız yatırımlar ile 2017 yılı bitmeden Türkiye'de en kapsamlı şekilde varlık gösteren teknoloji firması olmayı hedefliyoruz" dedi.

Samsung ekosisteminin sunduğu değer sergilenecek

Mağazanın tasarımını gerçekleştiren Samsung Electronics Perakende Deneyim Grubu Başkan Yardımcısı Simon Orchover, Samsung ürünlerinin birinci kalitede bir anlayışla hizmet sunan Deneyim Mağazasında tüketiciler ile buluşacağını belirtti. Simon Orchover, "Günümüzde teknolojik cihazlar birlikte çalıştıklarında, tek başlarına ürettiklerinin çok ötesinde bir değer yaratıyor. Samsung Deneyim Mağazası, Samsung mobil teknolojilerinin birlikteliğinden doğan sinerjiyi en kapsamlı biçimde deneyimleyebileceğiniz bir ortam yaratma amacıyla tasarlandı" dedi.

Ayrıca mağazanın içinde VR deneyim alanı gibi eğlenceli noktaların yanı sıra kahve içebilecekleri Samsung Cafe gibi noktalar da bulunuyor. Samsung müşterileri, bu kafede kahvelerini yudumlarken mağazadaki hem kablosuz hem de normal şarj cihazlarından yararlanabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >