Samsung'dan Apple'a gereksiz gönderme: iPhone 6 ile Galaxy S9 kıyaslaması

iPhone 6
iPhone 6

Samsung, iPhone 6 ile Galaxy S9'u kıyaslayan'şaka gibi' yeni reklam filmiyle gündeme gelmeyi başardı. Ayrıntılar haberimizde:

iPhone X'un satışa sunulmasının hemen ardından yayınladığı reklam filmiyle eleştirilere maruz kalan Samsung, benzer bir konuyla tekrardan gündemde. Yeni reklamda Galaxy S9 ile iPhone 6'yı kıyaslayan şirket, bu 'gereksiz' göndermesiyle yeniden eleştirilere maruz kalmayı başarmış durumda.

Şaka gibi: iPhone 6 ile Galaxy S9 kıyaslanıyor!

iPhone 6 kullanan bir kadını temel alan reklam filmi, telefonla yaşanan aksaklıklar ve yavaşlık üzerine kurgulanmış. Diğer yandan Galaxy S9 kullanıcıları ise video boyunca gayet mutlu görünüyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus şu: iPhone 6, bundan tam olarak 4 yıl önce (26 Eylül 2014) tanıtılan bir telefon. Haliyle bu sene duyurulan 'amiral gemisi' bir akıllı cihazla kıyaslandığında yavaş kalması çok normal.

İkinci aşamada ise videoda Apple Store'a giriş yapan kadın istediği hizmeti alamıyor. Apple, 'müşteri memnuniyeti' konusunda çığır açmış bir şirket. Haliyle az önceki kıyaslamanın saçma olduğu gibi bu gönderme de yerini bulmuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >