Samsung'dan giriş / orta seviyeye taze kan: Galaxy R

Samsung Galaxy R
Samsung Galaxy R

Samsung, Qualcomm'un Snapdragon 450 yonga setiyle gelmesi beklenen yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor. Galaxy R olarak isimlendirilecek olan bu ailenin ortaya çıkan tüm detayları haberimizde:

Son aylarda ismi daha çok katlanabilir akıllı telefonlarla anılan Samsung, yeni söylentilere göre bir yandan da Galaxy R isimli ailenin yeni modeli üzerinde çalışıyor. Güney Koreli şirketin en büyük gelir kalemini giriş ve orta seviyesi akıllı telefonlar oluşturuyor. Dolayısıyla yeni Galaxy R de bunlardan biri.

Qualcomm Snapdragon 450'nin teknik detayları bu şekilde.
Qualcomm Snapdragon 450'nin teknik detayları bu şekilde.

Yakında tanıtılabilir

Qualcomm Snapdragon 450 yonga setiyle gelmesi beklenen yeni telefonun aslında birkaç farklı model eşliğinde çıkması da söz konusu. Aslında Samsung'u bu Galaxy R modelini ilk olarak bundan tam olarak 7 yıl önce kullanıcıların karşısına çıkardığı belirtiliyor.

Az önce de bahsettiğimiz gibi aslında bu yongayla birlikte yeni telefonun giriş / orta seviyeye konumlandırılacağı belirtiliyor. En çok merak edilen detaylardan biri ise Galaxy R'nin tam olarak ne zaman tanıtılacağı. Şu anda Samsung'un katlanabilir akıllı telefonlara odaklandığı ortada.

Ancak buna ek olarak Galaxy R gibi serilerle de bir yandan gelir elde etmeye devam etmek istiyor. Şu anda Galaxy R'nin tam olarak ne zaman tanıtılacağına ilişkin herhangi bir bilgi olmasa da yakın zamanda telefonun duyurulacağı ve akabindeki süreçte de satışa çıkaracağı belirtiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >