Segway Ninebot PTR E+ kısa mesafeli ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor

segway
segway

Kurumsal şirketler için özel çözümler sunan Segway, Ninebot PTR E+ ile otopark, alışveriş merkezleri ve havalimanında kullanımı hedef alıyor.

Şehir içinde kısa mesafeli kullanımlar için tek kişilik ulaşım araçları hızla yaygınlaşıyor. Hatta artık bu tip ürünler alışveriş merkezlerinde, otoparklarda ve havalimanlarında da fazlasıyla tercih ediliyor. Bu noktada Segway'in tamamen kurumsal şirketler için tasarlamış olduğu Ninebot PTR E+ modeli ön plana çıkıyor.

Bu tip kişisel ulaşım araçları için en çok merak edilen ve kullanıcıların kafasında soru işareti bırakan konu güvenlik. Ancak, Ninebot PTR E+ modeli işte bu noktada elektrikli denge teknolojisi sayesinde jiroskoplar aracılığıyla devrilme ya da düşme riskini en aza indiriyor.
Üstelik, vücut ağırlığıyla kolayca kontrol edilebilen araçta bir batarya ya da jiroskopun zarar görebilme ihtimaline karşı ikinci sistem devreye giriyor ve kullanıcılar ulaşım sırasında herhangi bir mağduriyet yaşamıyor. Tam dolu batarya sayesinde yaklaşık olarak 22 km menzil sunan Ninebot PTR E+, maksimum 22 km hıza ulaşabiliyor ve bu da özellikle otopark ya da havalimanı gibi bölgeler için hayli yeterli bir hız.

Her ne kadar kurumsal şirketler için tasarlanmış olsa da araç tur ya da küçük geziler için de kullanılabiliyor. İşte bu noktada 23.5 kilogramlık ağırlığın etkisi çok büyük. Böylece aracın bagajına konulup rahatlıkla taşınabiliyor.

16 inç'lik lastikler, magnezyum alaşımlı gövde, 3500 Watt'lık motor gücü ve 620 wh kapasiteli batarya da diğer teknik ayrıntılardan birkaçı. 25 derece açıyla tırmanma yapabilen kişisel ulaşım aracı kırmızı, limon yeşili ve deniz mavisi olmak üzere üç farklı renkte tercih edilebiliyor. Ninebot PTR E+'ın satış fiyatı ise 16.000 TL olarak belirlenmiş.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >