Simli iPhone kılıfları toplatılıyor

Simli iPhone kılıfları
Simli iPhone kılıfları

Özellikle kadın kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen simli iPhone kılıfları, deride tahriş ve çeşitli diğer problemler yaratması nedeniyle piyasadan toplatılıyor.

Akıllı telefonları darbelerden korumak amacıyla birçok kullanıcının tercih ettiği telefon kılıfları birçok şekil ve isim altında edinilebiliyor. Kılıfların koruyucu özelliklerinin yanı sıra görüntü ve tasarımları da seçimleri büyük oranda etkiliyor. Özellikle kadın kullanıcılar arasında simli kılıflar oldukça popüler durumda. Tercih edilen bu simli kılıflar, sağlınızı derinden tehdit ediyor olabilir…

MixBin isimli firmanın iPhone 6, 6s ve 7 modelleri için tasarlamış olduğu; telefonu hareket ettirdiğinizde içindeki sıvıyla birlikte simlerin de hareket etmeye başladığı kılıflar, sağlığa zararlı olması nedeniyle toplatılıyor. Şu ana kadar 19’u Amerika Birleşik Devletleri’nde olmak üzere 24 farklı sağlık probleminin bu kılıflar nedeniyle gerçekleştirildiği düşünülüyor. Sözü edilen vakalarda derinin tahriş olması ve sıvının sızması sonucu yanık oluşan durumlar da var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >