Snapchat'ten bir önemli yenilik daha: Özel Hikâye!

Snapchat
Snapchat

Snapchat, hem Android hem de iOS platformlarında yayınladığı güncellemeyle "özel hikâyeler" sistemini aktif hale getirdi. Bu sayede artık seçilen özel kişilerle hikâye paylaşımı mümkün.

Z (2000 sonrası doğanlar) kuşağının yoğun olarak kullandığı Snapchat, bilhassa son bir yıldır Facebook'un ezici üstünlüğü karşısında direnmeye devam ediyor. Anlık hikâye paylaşımının, yüzfiltrelerinin ve diğer birçok özelliğin kopyalanmasından sonra Snapchat cephesi de harekete geçmiş durumda.

Bu kapsamda yayınlanan güncellemeyle birlikte Snapchat'in Android ve iOS mobil işletim sistemlerine yepyeni bir özellik ekleniyor. Getirilen yeni sistem, kullanıcı bazlı hikâye paylaşımını mümkün hale getiriyor.

Snapchat'e bu yeni özel hikâye özelliğini dahil etmek için hem Android hem de iOS'ta güncellemeyi yüklemek mümkün.
Snapchat'e bu yeni özel hikâye özelliğini dahil etmek için hem Android hem de iOS'ta güncellemeyi yüklemek mümkün.

Snapchat listesindeki herhangi bir kişiyle hikâye paylaşmak için sağ üst kısma eklenen "Hikâye Yarat" simgesine dokunmak yeterli. Akabinde oluşturulan hikâyeyle alakalı olarak paylaşım kısmında bir liste beliriyor. Artık buradan yapılan seçimler vasıtasıyla hikâyepaylaşımını sınırlandırılabiliyor.

Elbette bu özelliğin kullanılabilmesi adına uygulamanın güncellenmesi gerekiyor. Güncelleme işlemi ise hem Google Play hem de App Store üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >