Sony, çift ön kameralı yeni akıllı telefon geliştiriyor: Xperia Avenger!

Sony Xperia Avenger
Sony Xperia Avenger

Sony, orta seviyeye konumlandırılacak yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Sızan benchmark testlerine bakılırsa Xperia Avenger olarak isimlendirilecek olan telefonun ön kısmında 16 MP + 8 MP'lik kameralar yer alacak.

Çerçevesiz ekran, çift arka kamera ve güçlü yonga seti artık tepe seviyesi akıllı telefonlarda standart halini aldı. Elbette üreticiler rakiplerden bir adım öne geçebilmek adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sony'nin çift ön kameraya sahip akıllı telefon hazırlığında olduğu netleşti.

Evet; şu an için telefonun hem tasarım hem de teknik detaylarına ilişkin çok detaylı bilgi olmasa da, yakın zamanda ayrıntıların açığa çıkacağı tahmin ediliyor. Milyonlarca kullanıcı için büyük önem taşıyan özçekim fotoğraflar ve videolar, artık çift kameralarla birlikte bambaşka bir formata dönüşeceğe benziyor.

Sony Xperia Avenger'daki Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti, 8 çekirdekli işlemci ve Adreno 508 grafik işlem birimini bünyesinde barındırıyor.
Sony Xperia Avenger'daki Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti, 8 çekirdekli işlemci ve Adreno 508 grafik işlem birimini bünyesinde barındırıyor.

Xperia Avenger'ın özellikleri benchmark testlerinde sızdı!

Benchmark testlerine bakılırsa Xperia Avenger olarak isimlendirilen çift ön kmaeralı akıllı telefonda kameralar 16 MP %+ 8 MP olarak dizilmiş durumda. Full HD'ye ek olarak 4K çözünürlükte video kaydedebilen akıllı telefonda arkada ise 21 MP çözünürlük destekleyen bir kamera bulunuyor.

Teknik kısımda ise 6 inç boyutunda Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük destekleyen bir ekran bulunuyor. Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 630 yonga setine ek olarak, 4 GB RAM ve 32 GB depolama birimi de telefonun diğer teknik ayrıntıları arasında.

Elbette yeni nesil birçok akıllı telefonda olduğu gibi bu ürünün de Android 8.0 Oreo mobil işletim sistemiyle geleceği tahmin ediliyor. Söylentilere göre Sony'nin yeni

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >