Sony, PlayStation için Black Friday indirimlerini yayınladı

PS Plus.
PS Plus.

Sony ve PlayStation, düzenli olarak yaptığı üzere aralarında yüzlerce farklı oyun, uygulama ve PlayStation Plus üyeliğinin de yer aldığı Black Friday indirimlerini yayınladı.

PlayStation kullanıcılarını direkt olarak ilgilendiren rutin Black Friday indirimlerinin şimdiki hali yine birçok oyuncuyu mutlu edecek gibi görünüyor. Dünyanın en popüler durumdaki oyun konsolu PlayStation’ın çevrimiçi oyun ve uygulama mağazası PlayStation Plus, Black Friday indirimlerini başlattı. Normal şartlarda Kasım ayının son haftası, perşembe günü yayınlanan indirimler, bu yıl beklenen süreden çok daha erken bir tarihte kullanıcılarla buluştu.

PlayStation, Black Friday başlığı altında bir yıllık PlayStation Plus üyeliğine de indirim getirdi. Ülkemizde 179,99 TL’den satılan bir yıllık PlayStation Plus aboneliği bu indirimle birlikte yaklaşık yüzde 25 oranında düşerek 134,99 TL seviyesine geldi. Bu indirim, konsolda yer alan PS Store’dan veya telefon, bilgisayar gibi internet erişimine sahip cihazlardaki PlayStation Store’dan değerlendirilebilir. Bunun yanı sıra PlayStation Plus üyeliği olmayan kullanıcıların da yararlanabileceği yüzde 40 ve yüzde 70 bandındaki oyun indirimleri ciddi seviyede rağbet görüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >