Sony Xperia akıllı telefonlara yeni arayüz geliyor

Sony Xperia Home Launcher
Sony Xperia Home Launcher

Sony'nin uzunca bir süredir akıllı telefonlarında yer verdiği Xperia Home Launcher'ın yeni sürümü yakın zamanda çıkıyor. Detaylar haberimizde:

Yeni nesil Xperia akıllı telefonlar için çalışmalarına devam eden Sony, bir yandan da yazılımsal iyileştirmelerle gündeme geliyor. Son olarak şirketin yepyeni bir Xperia arayüzü tasarladığı da netleşti. Böylece Sony kullanıcılarının yıllardır aşina olduğu Home Launcher bambaşka bir görünüme kavuşacak gibi görünüyor.

Bu arayüz güncellemesiyle sistemin çok daha verimli ve kullanıcı dostu bir yapıya bürüneceği tahmin ediliyor.
Bu arayüz güncellemesiyle sistemin çok daha verimli ve kullanıcı dostu bir yapıya bürüneceği tahmin ediliyor.

Özelleştirme seçenekleri artacak

Konuyla alakalı bilgiler doğrudan Xperia Home Open Beta Topluluğu'nun moderatörü tarafından paylaşılmış durumda. Bununla birlikte çok yakın zamanda yeni arayüzün sunulacağı da belirtilenler arasında.

Tabii bu noktada en önemli soru işareti yeni arayüzün neler sunacağı... Güncellenen arayüzle beraber özelleştirme seçeneklerinin artırılacağı, çok daha esnek ve kullanıcı dostu bir yapının sunulacağı kesin. Ancak ne yazık ki şimdilik konuya ilişkin bilgiler yalnızca bunlar. Ama yeni Xperia Home Launcher'ın hem mevcut hem de yeni Xperia akıllı telefonlarla kullanılabileceği ifade ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >