Spotify'a yakında sanatçıları engelleme özelliği gelecek

Spotify
Spotify

Spotify, yakın zamanda iPhone ve Android için sanatçı engelleme özelliği sunabilir. Konuya ilişkin detaylar haberimizde:

Spotify, dinlemek istemediğiniz sanatçıları tamamen engelleme özelliğini etkinleştiriyor. Şu anda iPhone ve iPad'lerde test edilen 'bu sanatçıyı çalma' özelliği, belirlenen kişilerin engellenerek sesininkısılmasını sağlıyor.

Spotify'daki sanatçı engelleme özelliği sayesinde istenen kişiler tamamen engellenebiliyor.
Spotify'daki sanatçı engelleme özelliği sayesinde istenen kişiler tamamen engellenebiliyor.

Engelleme özelliği geliyor

Böylece asla sesini duymak istemediğiniz kişileri bir anlamda Spotify'dan engellemiş oluyorsunuz. Engellemeden sonra bu kişiler kitaplıkta, çalma listesinde ve Spotify'daki radyo istasyonunda bile çalmıyor.

Özelliğin tam anlamıyla ne zaman hayata geçeceği tarih bilinmiyor. Ancak yine de yakın zamanda aktif edileceği tahmin ediliyor.

Spotify, şu ana kadarki en parlak çağını yaşıyor. Uygulama, toplamda 80 milyonu aşan ücretli aboneyle birlikte yepyeni bir yol haritası ve halka arz edilme gibi detaylar içeriyor. Premium üyeliği deneyen kişilerin çok büyük bir bölümü, aslında ücret ödeyerek Spotify'ın 'para karşılığı' sunduğu özellikleri kullanmaya devam ediyor.

Uygulama, aslında hem masaüstü hem de mobil uygulama tarafında son dönemlerde epey özellik kazanmış durumda. Listeleyecek olursak son dönemlerde Spotify'da toplamda 6 farklı gelişme yaşandığını söyleyebiliriz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >