Steve Wozniak sonunda kripto para dünyasına adım attı

Steve Wozniak
Steve Wozniak

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, her fırsatta Bitcoin sistemini acımasızca eleştiriyor. Ancak kendisi son olarak kripto para yatırımlarıyla gündemden düşmeyen EQUI Global isimli bir şirkete ortak oldu. Ayrıntılar haberimizde:

Steve Wozniak, her ne kadar Apple'ın kurucu ortağı olmasıyla tanınsa da günümüzde birçok farklı girişimle karşımıza çıkıyor. Teknoloji dünyası için büyük önem taşıyan Wozniak, geçen sene duyurduğu Woz-U isimli kodlama programından sonra bu kez de 'kripto para yatırımı' yapan bir şirkete ortak oldu.

"Bitcoin balondur" açıklamasını yapmıştı

Evet; Steve Wozniak'ın kripto para yatırımları yapan şirkete ortak olması garip. Çünkü kendisi geçtiğimiz dönemlerde bu sistemi çok fazla eleştirmişti. Ancak buna karşın bazı söylentiler aslında bu ismin en büyük kripto para yatırımcıları arasında olduğunu söylüyor.

gzt

Konuyla alakalı kısa bir değerlendirme yapan Wozniak, blok zincirini temel alan finans teknolojilerinin önümüzdeki dönemlerde birçok farklı problemi ortadan kaldıracağını söylüyor.

Steve Wozniak'ın kripto para yatırımı yaptığı şirketin diğer ortakları ise bu alanın en önemli isimleri arasında yer alan Douglas Barrowman ve Michelle Mone. Küçük bir açıklamayla Wozniak ortaklığıyla ilgili konuşan Mone, EQUI Global şirketi ve kendisiyle alakalı hayallerinin gerçekleştiğini ifade ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >