Teknoloji devinin şapkaları yok satıyor: 30.000'i buldu

Elon Musk.
Elon Musk.

Dünyanın en büyük teknoloji patronlarından olan Elon Musk'ın tünel kazma şirketinin logosunu taşıyan oldukça basit tasarımlı şapkaları 30.000'lik satış rakamına ulaştı.

Trafik sorununu önleyebilmek amacıyla yer altı tünelleri kazan ve geleceğin en önemli Hyperloop projeleri için altyapı hazırlayan The Boring Company şirketi için bastırılan Elon Musk'ın fikri şapkalar yok satıyor. The Boring Company, ulaşım ve altyapı tesisleşmesi için tünel kazmayı hem kolay hem de ucuz yapmanın yollarını arıyor.

50.000 şapka üretilmişti

The Boring Company şirketinin kurucu CEO'su Elon Musk, 18 Ekim 2017 günü şirketin isminin yazdığı şapkalardan 50.000 adet üretildiğini ve tanesi 20 dolardan satışa çıkarılacağını açıklamıştı. Ünlü teknoloji patronunun hayranları, bu şapkaları satın almak için adeta sıraya girdi. Elon Musk'ın yine Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre toplamda 30.000 şapka satıldı. Elon Musk, son açıklamasında şapkaların stokları tüketmesinin ardından üzerlerinde The Boring Company'nin logosu yer alan lav silahları üreteceklerini duyurdu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >