Tesla şimdi de sörf tahtası işine girdi

Tesla sörf tahtası
Tesla sörf tahtası

Elon Musk, ne kadar da elektrikli otomobil ve uzay alanında çalışmalarını sürdürse de küresel şirketleriyle farklı heyecanlar yaşamaya devam ediyor.

The Boring Company şirketiyle şapka çıkarması ardından bir alev silahı tanıtması ve bunu da çok kısa sürede satmayı başarması Elon Musk’ı farklı ürün geliştirip satmaya teşvik ediyor olmalı.

Tesla'nın satış sayfasında paylaştığı sörf tahtası fotoğraflarından biri.
Tesla'nın satış sayfasında paylaştığı sörf tahtası fotoğraflarından biri.

Geçtiğimiz hafta sonu eşya dükkanına sörf tahtası ekleyen Tesla, bu sörf tahtası için Tesla Design Studio ve Lost Surfboards ile bir işbirliği gerçekleştirdi. Ürünün açıklamasında Tesla otomobillerinden esinlenerek kullanılan parçaların karbon fiberle güçlendirilmesiyle oluşturulduğu yazıyor.

Tesla’dan yapılan açıklamada sınırlı sayıda üretilen sörf tahtalarının Model S, Model X ve Model 3 içinde rahatlıkla taşınabileceği de belirtildi. Tesla otomobillerinde taşındığını vurgularken bizlere tüm hayatı birleştiren, birbirine bağlı olan ürünler çıkaracağının da sinyallerini veriyor. Kullanıcı Tesla, sadece 200 adet üretilecek sörf tahtalarını satın alan kişilerin 2 ila 10 hafta arası beklemesi gerektiğini açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >