TikTok, Türkiye'de iş ilanı açtı

TikTok, Türkiye'de iş ilanı açtı.

Musical.ly ismiyle girdiği uygulama dünyasında TikTok ismiyle milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran ‘sinir bozucu’ fakat güçlü platform, 75 milyar dolarlık piyasa değeriyle dikkat çekiyor. TikTok şimdi de İstanbul için yeni bir iş ilanı yayınladı.

Türkiye’nin en çok kullanılan sosyal medyauygulamalarından biri olarak değerlendirilen TikTok, içeriklerinin büyük bölümü sebebiyle ‘rahatsız edici’ bulunsa da büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Çin merkezli ByteDance tarafından satın alındıktan sonra Musical.ly ismini TikTok olarak değiştiren uygulama, kısa sürede uygulama dünyasının ‘yeni fenomeni’ olmayı başardı.

TikTok'un Türkiye için yayınladığı iş ilanı.
TikTok'un Türkiye için yayınladığı iş ilanı.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Uber’den daha hızlı değerlenen ByteDance, yüksek seviyelere gelen para akışını farklı ülkelere yatırımlar yaparak değerlendirmek istiyor. Dünyanın birçok farklı ülkesinde ofisler açan TikTok, son olarak İstanbul için bir iş ilanı yayınladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde şirketin LinkedIn profili üzerinden bir ilan yayınlayan TikTok, ülkemizde de aktif duruma geçmek için nabız yokluyor.

ByteDance, Musical.ly'i TikTok yaparak 75 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmayı başardı.
ByteDance, Musical.ly'i TikTok yaparak 75 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmayı başardı.

‘Pazarlama Operasyon Yöneticisi’ aranıyor!

‘Marketing Operation Manager’ yani ‘Pazarlama Operasyon Yöneticisi unvanıyla yayınlanan iş ilanında, üniversite mezunu olma, sosyal medya yahut internet dünyasında minimum 3 yıl markalaşma üzerine tecrübesi gibi şartlar ön planda tutuluyor. Verilen iş ilanı TikTok’un Türkiye’deki yerelleşme politikalarının da bir parçası olarak görünüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >