Tim Cook'un cebindeki telefon iPhone 8 olabilir

iPhone 8
iPhone 8

Apple CEO'su Tim Cook'un tanıtımdan birkaç hafta önce iPhone 8 kullanmaya başladığına ilişkin ilk önemli bilgi geldi; zira dün çekilen bir fotoğraf bunun bir göstergesi olabilir..

Eylül ortasında tanıtılması beklenen iPhone 8'e dair söylentiler artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde akıllı telefonun tasarım; ekran ve tekniközelliklerine ilişkin birçok farklı detay ortaya çıkmış, şirketten herhangi bir doğrulama olmamasına rağmen performansla ilgili tahminler yürütülmüştü.

Apple'ın bu etkinlikte iPhone 8'in yanı sıra iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı da tanıtması bekleniyor.
Apple'ın bu etkinlikte iPhone 8'in yanı sıra iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı da tanıtması bekleniyor.

Malum; söz konusu yeni iPhone olduğunda en ufak bir bilgi bile çok büyük önem arz ediyor. Son olarak Tim Cook'un tedarikçilerine ziyarete gitmesiyle birlikte önemli bir detay ortaya çıktı. ABD'nin Ohio eyâletindeki önemli iş merkezlerinden biri olan Cincinnati'de tedarikçilerle yapılan görüşmeler sonrasında bir teşekkür fotoğrafı çekildi. İşte asıl detay da burada ortaya çıkıyor.

Zira Tim Cook'un cebindeki telefonun iPhone 7 ya da iPhone 7 Plus'tan farklı olabileceği üzerinde durulmaya başlandı. Elbette bu bilginin ortaya çıkması için de bir delil var; telefonun hayli uzunca bir yapıya sahip olması. Dikdörtgen formatın uzun tutulmuş olması Cook'un cebindeki telefonun iPhone 8 olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Şu anda iddialar tazeliğini koruyor ve Twitter başta olmak üzere sosyal mecralarda konuyla alakalı paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz, sizce Tim Cook'un cebindeki telefon iPhone 8 olabilir mi?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >