TRT'nin dijital platformu tabii yayında

tabii'ye abone olan seyircileri karşılayan ana sayfa ekranı bu şekilde
tabii'ye abone olan seyircileri karşılayan ana sayfa ekranı bu şekilde

TRT uluslararası dijital platformu tabii, bu gece itibariyle yayın hayatına başladı. İlk etapta 20 orijinal yapım ile izleyicileri karşılayan yerli platform, Türkiye'de kullanıcılarına ücretsiz olarak hizmet veriyor.

TRT uluslararası dijital platformu tabii yayın hayatına başladı. İlk aşamada Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Urduca ve Arapça dillerindeki içeriklerden oluşacak olan platform, 30 yeni yapım ve 184 bölüm ile açılış aşamasında en zengin orijinal içeriğe sahip platform unvanını taşıyacak.

Platformda orijinal yapımların yanı sıra TRT, TRT2 ve TRT Belgesel'in yapımları da yer alıyor. Ayrıca Hababam Sınıfı gibi eski film kuşaklarının yanı sıra özel filmler de sinemaseverlerle buluşturuluyor. Ayrıca Çocuk bölümünde küçük yaşlardaki izleyeciler için TRT'nin çizgi yapımları yer alıyor.

TRT'nin uluslararası dijital platformu "Tabii"ye "www.tabii.com" adresinden ulaşılabiliyor ve ilk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ücretsiz olarak abone kaydı oluşturulup dizi-film yapımların seyrine kolaylıkla başlanabiliyor.

Orijinal içeriklerle meraklıların karşısına çıkmaya hazırlanan uluslararası dijital platformda aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik izleyiciyle buluşuyor.

"Uluslararası arenada yeni bir marka"

TRT'nin uluslararası dijital platformu "Tabii" geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Tanıtım etkinliğine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Serdar Karagöz ve AA Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Özhan'ın yanı sıra sanat, sinema, siyaset, spor, iş ve reklam dünyasından çok sayıda isim katıldı.

TRT'nin uluslararası dijital platformu "Tabii"nin isminin ve logosunun tanıtıldığı etkinlikte konuşan TRT Genel Müdürü Sobacı, TRT olarak uluslararası dijital platform için uzun suredir titizlikle çalıştıklarını ifade ederek, "Dijital alanda daha adil bir dünya mümkün şiarıyla yola çıkarak geliştirdiğimiz dijital platform ülkemizin uluslararası arenada yeni bir markası olması için bugün küresel yolculuğunun ilk adımını atıyor" ifadelerini kullanmıştı.