Twitter ilk kez bir Türk takımına özel hashtag açtı

Twitter ilk kez bir Türk takımına özel hashtag açtı
Twitter ilk kez bir Türk takımına özel hashtag açtı

Twitter, Euroleague’de ülkemizi başarıyla temsil eden ve 3.kez üst üste Final Four’a kalarak hepimizi gururlandıran Fenerbahçe için güzel bir jest yaparak, #Fener4Glory adında hashtag açtı.

Basketbolda dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan basketbolun şampiyonlar ligi THY Euroleague’de son 2 yılda yakaladığı başarılı çıkışı bu sene de sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi bu yıl da Final Four’a kalmayı başararak ülkemizi gururlandırdı. Birçok basketbol otoritesi, Fenerbahçe’nin kadro gücü, Final Four’un İstanbul’da düzenlenecek olması ve koç Obradovic faktörü nedeniyle Fenerbahçe’yi dörtlü finalin en büyük favorisi olarak gösteriyor.

Bu sebeplerden dolayı Fenerbahçe’ye olan destek bu sene ciddi bir şekilde artmış durumda. Bu desteğin günümüzde en çok yaşandığı yer sizin de tahmin edebileceğiniz gibi sosyal medya. Bu sosyal medya devlerinden biri olan Twitter ise, ilk kez bir Türk takımına özel hashtag açarak Türk taraftarları memnun etti. Fenerbahçe'ye destek amaçlı olarak açılan #Fener4Glory hashtag'i ile attığınız tweet'lerde takımın amblemi de yer almakta.

Fenerbahçe ilk maçını 19 Mayıs Cuma akşamı saat 21.30’da Real Madrid ile oynayacak. Eğer Real Madrid’i geçmeyi başarırsa Pazar akşamı CSKA Moskova – Olympiakos maçının galibiyle finalde karşılaşacak. Final Four İstanbul’da düzenlendiği için kupa teknik olarak İstanbul’a gelmiş durumda. Umarız Pazar akşamı Final Four bittiğinde de, kupa İstanbul’da kalır. Başarılar Fenerbahçe!

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >