Twitter özel mesaj sistemini güncelliyor

Twitter
Twitter

Twitter, yeni düzenlemeyle birlikte özel mesaj sistemini bir adım öteye götürüyor. Artık kullanıcılar daha temiz bir mesaj kutusuyla karşılaşacağı gibi SPAM mesajlardan da arınmış oluyor.

Birkaç hafta önce Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 21 farklı ülkede Lite uygulamasını aktif hale getiren Twitter, yeni adımlar atmaya devam ediyor. Uygulamada son olarak, Facebook ve Instagram'da olduğu gibi özel mesaj bölümüne 'filtreleme' özelliği dahil ediliyor. Peki bu ne anlama geliyor?

Özel mesaj sisteminde önemli değişiklikler var

Diğer birçok sosyal ağda yer alan bu özellik aslında tam anlamıyla daha temiz bir mesaj kutusu sunuyor. Twitter'da şu ana kadar sizi takip eden ya da takip etmeyen kişilerin mesajları birbiri ardına sıralanıyordu. Ancak yeni güncellemeyle birlikte bu sistem bir adım ileri gidiyor. Artık mesajlar GelenKutusu ve İstekler olarak iki farklı kategoride listeleniyor. Böylece takip edilmeyen kişilerden gelen mesajlar doğrudan İstekler kısmına düşüyor.

Ek olarak, SPAM mesajlar için de bir güncelleme söz konusu. Platformda artık SPAM sayılabilecek mesajlar filtreden geçirilerek kullanıcılara ulaşmadan engellenebiliyor. Yeni güncellemeyle birlikte tüm bu özellikler Twitter'ın özel mesaj sistemine dahil ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >