Twitter'dan Aston Martin talep eden genç hiç beklemediği bir cevap aldı!

Aston Martin
Aston Martin

İngiltere'deki bir Twitter fenomeni, sosyal medya üzerinden kurnazlık yaparak Aston Martin'den lüks bir otomobil talep etti. Fenomen, bu aşamadan sonra hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı.

Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal ağlarda paylaşılan ilgi çekici bir içerik, kısa süre içinde binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşabiliyor. Üstelik paylaşımlar, hiç beklenmediği şekilde dev şirketler tarafından da kullanılabiliyor. Bunun en yeni örneği ise İngiltere'de fenomen olan Watercolour isimli bir Twitter kullanıcısına ait.

@Watercolour isimli Twitter kullanıcısının konuyla ilgili gerçekleştirdiği ilk paylaşım. Arkadaki duş jeli dikkat çekiyor.
@Watercolour isimli Twitter kullanıcısının konuyla ilgili gerçekleştirdiği ilk paylaşım. Arkadaki duş jeli dikkat çekiyor.

Birkaç gün önce banyoda fotoğraf çekerek attığı tweet'te, "çekici erkek formu ve güçlü ürün yerleştirmeye rağmen bu bir sponsor tweet'i değildir" şeklinde bir mesaj paylaşan fenomen, fotoğrafta arka kısma bir duş jeli yerleştirmişti. Fenomen, ikinci aşamada ise Aston Martin'i duj jelinin konumuna yerleştirerek lüks otomobil üreticisinden aynı talepte bulundu.Watercolour isimli kullanıcı akabinde birkaç gün sonra beklemediği bir cevap aldı. Fotoğraftaki Radox isimli duş jeli şirketi fenomenle etkileşime geçerek bir paket yolladı. Bu aşamadan sonra kurnaz fenomenin ikinci adımı ise Aston Martin oldu.

Shitty Watercolour‏ son olarak da maket Aston Martin ile poz verdi.
Shitty Watercolour‏ son olarak da maket Aston Martin ile poz verdi.

Benzer sistemi Aston Martin için de uygulayan fenomen, Twitter vasıtasıyla lüks otomobil üreticisinden cevap almayı başardı. "İsteğinizden biraz daha küçük bir araçla sizi mutlu edebilir miyiz?" şeklinde cevap alan fenomene aradan geçen kısa bir süre sonra maket Aston Martin gönderildi. Fenomenin hayalleri yıkılsa da "gerçek" Aston Martin'i beklemeye devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >