Üç arka kameralı Huawei P20 Pro'nun yeni videoları yayınlandı

Huawei P20
Huawei P20

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin üç arka kameraya sahip yeni akıllı telefonu P20 Pro'nun teaser'ı yayınlandı. İşte 27 Kasım'da üç farklı model şeklinde duyurulacak olan tepe seviyesi modelin ayrıntıları...

Son birkaç yıldır özellikle tepe seviyesi akıllı telefonların büyük bölümünde çift arka kamera standart olarak sunuluyor. Fakat birçok üretici şimdiden kamera sayısını artırmaya yönelik çalışmalara başlamış durumda. Bu çalışmaları gerçekleştirenlerden biri de Huawei. RGB sensör ve monokrom sensörüne ek olarak 5X yakınlaştırma yapması beklenen üçüncü kameranın, özellikle karanlık ortamlarda daha fazla ışıktoplayacağı da belirtilenler arasında.

İki farklı donanım opsiyonuyla sunulması beklenen akıllı telefonlar, FullView yapısıyla "çerçevesiz" bir ekran deneyimi sunacak gibi görünüyor. Siyah, pembe-altın ve mavi renk seçeneklerinin yer alması beklenen akıllı telefonda P20 Lite'ın 460 dolardan, P20'nin 845 dolardan ve Pro versiyonunun da 1120 dolardan satışa çıkarılması bekleniyor. Son olarak telefonun 27 Mart'ta tanıtılacağını da ifade etmekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >