Vivo'nun yeni üyesi Vivo V25 tanıtıldı

Vivo V25
Vivo V25

Ülkemizde de üretim fabrikası bulunan Vivo, yeni model telefonu V25'i düzenlediği lansmanda tanıttı. Renk değiştiren arka kapak, 4K video çeken ön kamera öne çıkan özelliklerinden.

Vivo, basına gerçekleştirdiği lansmanda yeni model telefonunu V25'i tanıttı. Lansmanda Salt Okunur olarak bizde yerimizi aldık. Yeni model neler sunuyor? Öne çıkan özellikleri neler? Ve Türkiye fiyatı ne kadar? Gelin bu yeni akıllı telefon modeline bir göz atalım.

Vivo V25 Tasarım

Vivo V25, önceki nesil gibi arka planı renk değiştiriyor. Isı ve ışığa duyarlı olan arka bölge, kırmızı ve sarı tonlarında renk değiştirebiliyor. Arka tarafında üç adet kamera bulunan V25'in yan çerçeveleri metalden. Ön tarafta ise kamera çentiği ve ince çerçeveler bizleri karşılıyor.

Vivo V25 Özellikleri

Vivo V25'in öncelikle ekran özelliklerine bakalım. Cihazın içerisinde 90 Hz ekran tepkime hızlı Amoled ekran mevcut. Bu ekran aynı zamanda HDR10 Plus'ı destekliyor. Ekranın boyutu ise 6.44 inç.

Telefonda 50MP ön kamera var. Bu kamera aynı zamanda 4K video kaydı yapabiliyor. Arka kamerlara baktığımızda OİS destekli 64MP ana kamera mevcut. 8MP ultra geniş ve 2MP makro kamerada cihazda bulunuyor.

V25 gücünü Mediatek Dimensty 900 işlemciden alıyor. İçinde 8GB Ram'de mevcut. Cihazda 4500mAh batarya var ve bu batarya 44W hızlı şarjı destekliyor.

Vivo V25 Türkiye fiyatı

Vivo V25 bugünden itibaren ön siparişe açıldı. V25'in ülkemizdeki fiyatı 13.999 TL