Westworld'ün ikinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı

Westworld
Westworld

İzleyicilerin merakla beklediği Westworld dizisinin ikinci sezonunun ilk fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. İşte 1.49 dakikalık fragman ve göze çarpan detaylar...

ABD'nin önde gelen televizyon kanal gruplarından biri olan HBO, bilim-kurgu ve gerilim türündeki Westworld dizisi için yeni bir fragman paylaştı. İkinci sezona ait olan bu fragman, ilk kez San Diego'da düzenlenen Comic-Con'da yayınlandı.

  • Westworld: 2 Ekim 2016'da ilk bölümü yayınlanan bilim-kurgu ve gerilim türündeki dizi. Dizi, yazar Michael Crichton'un 1973 yılında yazıp yönettiği filmden uyarlanmıştır.

Westworld'ün yeni fragmanında en çok dikkat çeken ayrıntılardan biri Bernard Love'un ölü bir kaplan cesedine baktığı sahne.
Westworld'ün yeni fragmanında en çok dikkat çeken ayrıntılardan biri Bernard Love'un ölü bir kaplan cesedine baktığı sahne.

İlk sahnede otomatik bir piyanonun çalışmasıyla başlayan fragman, piyanonun aksamlarını detaylı bir şekilde gösterirken daha sonrasında izleyicilerin karşısına ölü bir kaplan çıkıyor.

Bernard Love'ın karşılaştığı bu ölü kaplanın sonrasında ise ekrana "2018'de" metni geliyor. Fragman, katliam sahnesine tanık olan Maeve ile devam ederken fonda çalan "I Gotta Be Me" şarkısı da dikkat çekiyor.

Her ne kadar şu an için kesin yayın tarihi bilinmese de Westworld'ün ikinci sezonunun önümüzdekiyıl başlayacağı kesin. Merakla beklenen ikinci sezonun 1.49 dakikalık ilk fragmanı şöyle:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >