WhatsApp grup yöneticileri için yeni özellik geliyor!

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp, grup yöneticileri için yepyeni bir özelliği test ediyor. Yakın zamanda gelmesi beklenen güncellemeyle grup yöneticilerinin ekstra özelliğe sahip olacağı tahmin ediliyor. İşte WhatsApp grup yöneticilerine tanımlanacak olan ekstra özellik...

Dünya genelinde 1.3 milyarı aşkın kullanıcı sayısıyla en çok tercih edilen mobil uygulamaların başında gelen WhatsApp, her güncellemeyle platformu daha da renkli hale getirmeyi başarıyor. Uygulamanın kuşkusuz en çarpıcı detaylarından biri de grup mesajlaşma özelliği.

WhatsApp'ın "can damarı" olarak nitelendirilebilecek grup mesajları sistemi, şu anda arkadaşların yanı sıra kurumsal şirketler tarafından da tercih ediliyor. Ortaya çıkan ekran görüntülerine bakılırsa yakın zamanda WhatsApp grup yöneticileri çok farklı bir özelliğe sahip oluyor.

Artık bu sistem sayesinde WhatsApp grup sohbetlerinde yöneticilere çok daha fazla özellik tanımlanıyor.
Artık bu sistem sayesinde WhatsApp grup sohbetlerinde yöneticilere çok daha fazla özellik tanımlanıyor.

Uygulamada uzunca bir süredir grup yöneticilerine has özellikler sunulması bekleniyordu; nihayet bu ekran görüntüleriyle birlikte somut birkaç detay açığa çıkmış oldu. Şu anda test aşamasında olan bu özellik sayesinde WhatsApp'ta grup yöneticileri "yalnızca okunabilir" mesajlar gönderebiliyor.

Özellik şu an test aşamasında ve WhatsApp'a ne zaman dahil edileceği bilinmiyor.
Özellik şu an test aşamasında ve WhatsApp'a ne zaman dahil edileceği bilinmiyor.

Bu sistemle beraber artık grup yöneticisi istediği takdirde gruptaki diğer kişilerin gerçekleştireceği işlemleri kolaylıkla sınırlandırabilir hale geliyor. Grup üyesi herhangi bir şekilde grupta paylaşım yapmak istediği takdirde "yöneticiye mesaj" düğmesine tıklayarak mesajını grup yöneticisine doğrudan iletebilecek.

WhatsApp'ın gruplar için sunduğu bu özellikle biraz daha kurumsal hale geleceği aşikar. Hatta bir süredir sözü geçen WhatsApp for Business'ın temelinin hazırlanması için de bu adım büyük önem taşıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >