WhatsApp güncelleniyor: İşte karşınızda üç büyük yenilik!

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp, yayınlanacak yeni güncellemeyle çok daha işlevsel hale geliyor. Artırılan grup mesaj etkinlikleri, ek güvenlik çözümleri ve karanlık mod özelliği yenilikler arasında.

Dünyanın en fazla tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, güncellemelerle yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Yeni güncellemeyle, kullanıcıların uzunca bir süredir beklediği özelliklerin sisteme dahil olduğunu belirtmekte yarar var. Peki ama hangi yenilikler geliyor?

WhatsApp, yeni güncellemeyle grup sisteminin kapsamını genişletiyor.
WhatsApp, yeni güncellemeyle grup sisteminin kapsamını genişletiyor.

Grup sohbetleri yeni bir boyut kazanıyor

WhatsApp'ın en fazla kullanılan özelliklerinden biri grup mesajlaşma. Şu ana kadar bu sistemde en fazla 256 kişi sisteme dahil edilebiliyordu. Ancak güncelleme sayesinde bu rakam 4 bin 096'ya çıkıyor. Böylece tek seferde çok daha fazla kişiye erişim söz konusu oluyor.

Ek güvenlik çözümleri geliyor

Bir diğer yenilik ise Touch ID. Artık kullanıcılar hem Android hem de iOS platformlarında WhatsApp'a girişte parmak izi belirleyebiliyor. Yani diğer bir değişle birçok farklı kişisel verinin yer aldığı uygulamaya giriş çok daha güvenli hale geliyor.

Karanlık Mod özelliği geliyor

WhatsApp, güncellemeyle Karanlık Mod özelliğini de sisteme ekliyor. Böylece WhatsApp'ın koyu renklerle çalışması sağlanabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >