Windows 10 Mobile Creators güncellemesiyle gelecek yenilikler

Microsoft'un ikinci büyük Windows 10 Mobile güncellemesiyle birlikte sunulacak birçok farklı yenilik var.

Bu ay yayınlanması beklenen Windows 10 Creators güncellemesi, beraberinde birçok farklı yeniliği getirecek. Elbette masaüstü işletim sistemi haricinde akıllı telefonlar için de mobil tarafta da önemli detaylar sunulacak.

Masaüstü tarafında oyun modundan, sistemin çok daha kararlı çalışmasına ve hatta mavi hata ekranının tarih olmasına kadar birçok ayrıntı var.

Windows 10 Mobile Creators güncellemesiyle gelecek yenilikler

Yeni Windows 10 güncellemesi göz yorgunluğunu azaltacak

Mavi ekran tarih oluyor: Windows hataları artık yeşil ekranda gösterilecek
Mobil işletim sistemi tarafında da sızan ekran görüntüleri, sisteme eklenecek yenilikleri ortaya çıkarıyor.
Uygulama deneyimleri

                                    Artık kullanıcılar sistemde yüklü uygulamalar hakkında çok daha fazla bilgi alabilecek. Üstelik "Settings" altından "Continue App Experiences" seçeneği sayesinde uygulama verilerini yönetmek mümkün hale gelecek.
Uygulama deneyimleri Artık kullanıcılar sistemde yüklü uygulamalar hakkında çok daha fazla bilgi alabilecek. Üstelik "Settings" altından "Continue App Experiences" seçeneği sayesinde uygulama verilerini yönetmek mümkün hale gelecek.
3D içerikler

                                    Yeni güncellemeyle telefonlarda 3D içerikler oluşturulabilecek ve görüntüleyebilecek.
3D içerikler Yeni güncellemeyle telefonlarda 3D içerikler oluşturulabilecek ve görüntüleyebilecek.
Yenilenen Ayarlar menüsü 

                                    Windows 10 Mobile Creators güncellemesiyle gelen önemli yeniliklerden biri de Ayarlar menüsünün artık çok daha kullanışlı bir yapıya bürünüyor olması.
Yenilenen Ayarlar menüsü Windows 10 Mobile Creators güncellemesiyle gelen önemli yeniliklerden biri de Ayarlar menüsünün artık çok daha kullanışlı bir yapıya bürünüyor olması.
Güncelleme erteleme

                                    Mobil işletim sistemine herhangi bir yenilik geldiğinde kullanıcılar gerekli ayarları yaparak güncellemeyi 35 güne kadar erteleyebilecek.
Güncelleme erteleme Mobil işletim sistemine herhangi bir yenilik geldiğinde kullanıcılar gerekli ayarları yaparak güncellemeyi 35 güne kadar erteleyebilecek.
Microsoft Wallet sistemi

                                    Microsoft'un dijital cüzdan sistemi Wallet, elbette yeni güncelleme sonrasında çok daha yetenekli hale geliyor. Hatta varsayılan Microsoft hesabınızla kullanılan kredi kartlarınız bu kısma otomatik olarak tanımlanıyor. Üstelik bu sistem Microsoft'un Edge tarayıcısı ile eşzamanlı olarak çalışacak.
Microsoft Wallet sistemi Microsoft'un dijital cüzdan sistemi Wallet, elbette yeni güncelleme sonrasında çok daha yetenekli hale geliyor. Hatta varsayılan Microsoft hesabınızla kullanılan kredi kartlarınız bu kısma otomatik olarak tanımlanıyor. Üstelik bu sistem Microsoft'un Edge tarayıcısı ile eşzamanlı olarak çalışacak.
EPUB kitaplar

                                    Windows 10 Mobile Creators güncellemesi, sisteme EPUB kitaplarını kaydetmeye de yarayacak. Ayrıca bir de kitap mağazası sunulacak.
EPUB kitaplar Windows 10 Mobile Creators güncellemesi, sisteme EPUB kitaplarını kaydetmeye de yarayacak. Ayrıca bir de kitap mağazası sunulacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >