Xiaomi, 25 Nisan'da yeni bir etkinlik düzenliyor

Xiaomi
Xiaomi

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin 25 Nisan'da düzenlenecek etkinlikle yeni ürünlerini tanıtacağı netlik kazandı. Şu anda Mi A2 ve Mi 6X işaret ediliyor olsa da sürprizler de gelebilir. Ortaya çıkan ayrıntılar haberimizde...

Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla sektörde kendine yer edinen Xiaomi, model çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Son olarak şirketin 25 Nisan'da düzenleyeceği etkinlikle yeni ürünlerini sahneye çıkaracağı netleşti.

Xiaomi'nin 25 Nisan'daki davet için hazırladığı görsel bu şekilde. Çince olduğu için pek bir şey anlaşılmıyor. : )
Xiaomi'nin 25 Nisan'daki davet için hazırladığı görsel bu şekilde. Çince olduğu için pek bir şey anlaşılmıyor. : )

Peki ama hangi akıllı telefonlar tanıtılacak?

Çinli akıllı telefon üreticisinin iki hafta sonra gerçekleşecek olan organizasyonda Mi A2 ve Mi 6X'i duyurması bekleniyor. Henüz yeni modellere ilişkin detaylar bilinmiyor olsa da, ortaya çıkan birkaç ayrıntı var. Şöyle ki:

Xiaomi'nin Mi A2'de Helio P60 yongasını kullanması ve Mi A1'deki gibi 5.99 inç'lik bir ekrana yer vermesi bekleniyor. Diğer teknik detaylara bakıldığında ise 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 2910 mAh kapasitedeki batarya görülebiliyor. Mi 6X'te ise 18:9 oranını koruyan bir ekran sunulacağı tahmin ediliyor. Duyuru gerçekleşmeden önce her iki cihaz için de kesin konuşmak zor. Ancak tanıtımla birlikte hem Mi A2'nin hem de Mi 6X'in tüm detaylarını sizlerle paylaşacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >