Xiaomi Mi Mix 2'nin tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi Mi Mix 2
Xiaomi Mi Mix 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin tamamen çerçevesiz yeni akıllı telefonu Mi Mix 2 önümüzdeki hafta tanıtılıyor.

Strategy Analytics raporlarına göre bu yılın ikinci çeyrek raporlarında en çok akıllı telefon satışı gerçekleştiren şirketler listesinde ilk beşte yer alan Xiaomi, uzunca bir süredir beklenen Mi Mix 2 modelinin kesin tanıtım tarihini açıkladı. Önceki modellere oranla ekran / çerçeve oranını %94 seviyesine çıkararak önemli bir eşiği atlayan Çinli üretici, neredeyse "tamamen çerçevesiz" ekranlı akıllı telefonu ortaya çıkarmış durumda.

Xiaomi'nin bu yüksek değerle ekran / gövde oranı konusunda diğer rakiplerinin önüne geçeceği aşikar. 6.4 inç boyutundaki bu ekran sayesinde etkileyici tasarımıyla dikkat çekmeyi başaran akıllı telefonda Qualcomm'un şu andaki en güçlü yonga setlerinden biri olan Snapdragon 835'e yer veriliyor. Öte yandan 6 GB RAM ve 128 GB'lık dahili depolama alanı da diğer detaylar arasında.

Mi Mix 2'nin en önemli avantajlarından biri de Quick Charge 4 teknolojisini destekliyor oluşu. Böylece telefon çok hızlı bir şekilde şarj olabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >