Xiaomi'nin "neredeyse çerçevesiz" ekranlı yeni akıllı telefonu: Mi Mix 2S!

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin 27 Mart'ta tanıtacağı "neredeyse çerçevesiz" ekranlı akıllı telefonu Mi Mix 2S hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Akıllı telefon üreticileri özellikle son birkaç yıldır incecik çerçeveli ürünler tasarlıyor. Apple, Samsung, LG ve diğer dev şirketlerin yanı sıra Çinli üreticilerin sıklıkla kullandığı bu form, Xiaomi'nin Mi Mix 2S isimli yeni modelinde de devam edecek gibi görünüyor. Zira yeni üst seviye telefon yüksek ekran / gövde oranıyla dikkat çekiyor. Üstelik birçok şirket ekran / gövde oranını yükseltmek için çentikli tasarıma başvururken, Mi Mix 2S'te bu durum tamamen ekran şeklinde karşımıza çıkıyor.

Neredeyse çerçevesiz ekran!

Yeni üründe, MWC 2018'de duyurulan Galaxy S9'daki Qualcomm Snapdragon 845 yongasının sunulması bekleniyor. Toplamda 2.9 GHz'e kadar çıkabilen 8 çekirdekli işlemcinin bulunduğu yonga "yüksek performans" için şu anda akıllı telefon cephesindeki en önemli seçenek olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

27 Mart'ta tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 2S'in arka yüzeyinde dikkat çeken en önemli ayrıntı ise çift kamera. Artık tepe seviyesi modeller arasında standart halini alan çift kamera, Çinli üreticinin bu modelinde de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >