Yeni bilgiler, Netflix'in şeffaflık raporunu ortaya çıkarıyor

Netflix
Netflix

Netflix, çalışanların neden işten kovulduklarına dair hazırladığı yeni bir raporu Wall Street Journal ile paylaştı. Şirket CEO'su yaptığı açıklamada çalışanlara sağlanan imkanları da aktarıyor. Detaylar haberimizde:

Dünyanın en büyük orijinal video içerik üreticisi Netflix, çalışanlarına dair şeffaflık raporlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Wall Street Journal tarafından paylaşılan rapor, personellerin aslında şirketten neden kovulduğuna dair detayları ortaya çıkarıyor.

Şeffaflık raporu hazırlanıyor!

Yani aslında bu sayede yüzlerce çalışana e-posta gönderip ek bir bilgilendirme yapılıyor. İşin özünde bu durumun da aslında şirket içindeki şeffafyapıyı ortaya çıkardığı şeklinde yankı buluyor.

Netflix CEO'su Reed Hastings'in çalışanlarına birçok farklı konuda imtiyaz sağladığı belirtiliyor.
Netflix CEO'su Reed Hastings'in çalışanlarına birçok farklı konuda imtiyaz sağladığı belirtiliyor.

Netflix CEO'suReed Hastings, aynı zamanda insanların kamusal alanda kararlarını açıkladıkları uygulamalara da destek veriyor.

Hasting, üst düzey yöneticilere ev satın almak için nakit ödeme yapmayı kabul ettiği gibi 'yeteneklerin korunması' konusunda da gerekli olan her şeyin yapılması için yardım ettiği ifade ediliyor. Toplamda 70'ten fazla mevcut çalışanla yapılan görüşmede şirketin 'radikal şeffaflık' kültürünün ortaya çıktığı belirtiliyor.

Bir Netflix sözcüsü, Wall Street Journal'a yaptığı açıklamada şirketin sadece performans sorunları sebebiyle çalışanları kovduğunu belirtiyor.