Yeni üyeler için Spotify Premium artık iki ay ücretsiz!

Spotify
Spotify

Spotify, geçtiğimiz dönemlerde ilk üç aylık kullanımı 1 TL'den ücretlendiriliyordu. Fakat, bundan böyle yeni üyeler ilk iki ay boyunca Premium hizmetine hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor.

Spotify, uzunca bir süredir Premium hizmetinden ilk kez yararlanan kişilere cazip fırsatlar sunarak yeni kullanıcılar kazanmaya çalışıyor. Şimdiye kadar ilk üç ayda 1 TL karşılığında hizmet veren platform, bundan böyle iki ay için hiçbir ücret talep etmiyor. Yani yeni aboneler Spotify'ı 60 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyor.

Yeni üyeler Spotify Premium'un tüm hizmetlerinden iki ay boyunca ücretsiz kullanılabiliyor.
Yeni üyeler Spotify Premium'un tüm hizmetlerinden iki ay boyunca ücretsiz kullanılabiliyor.

İki ay sonunda aylık 14 TL ödemek gerekiyor

Spotify Premium'dan yararlanmak için öncelikle buradaki bağlantı üzerinden web sayfasına erişmek gerekiyor. Ardından yeni bir üyelik alındığında ve giriş yapıldığında işlem tamamlanıyor. Daha sonrasında hem masaüstü hem de mobil platformlar üzerinden Spotify'ı iki ay boyunca kullanmak mümkün oluyor.

Konuya ilişkin açıklığa kavuşturulması gereken en önemli ayrıntılardan biri ise ücretsiz kullanım süresinin dolmasıyla birlikte 14 TL'lik aylık ücretin banka / kredi kartından çekilecek olması. Üyeliğin otomatik olarak yenilenmesini istemeyen kişilerin Üyelik sayfası üzerinden Premium seçeneğine tıklayarak iptal etmeleri gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >