YouTube güncellendi: Masaüstünde artık tam ekran modunda da yorumlar okunabiliyor

YouTube
YouTube

YouTube, Team YouTube hesabı üzerinden yaptığı duyuruyla birlikte masaüstü web sitesinde artık tam ekran modunda yorumların okunabildiğini ve diğer ilgili içeriklerin görülebildiğini belirtti. Ayrıntılar haberimizde:

YouTube, masaüstü için yayınladığı yeni güncellemeyle videoları tam ekranda izlerken yorumları görme özelliği sunmaya başladı. Bu yöntem sayesinde kullanıcılar bilgisayarda YouTube üzerinden video izlediğinde tam ekranda olsa dahi yorumları okuyabiliyor.

Haftalardır test aşamasında olan bu özellik kısa süre önce aktif edildi. Üstelik yorumların yanı sıra yine tam ekran modundayken diğer içerikleri görüntülemek de söz konusu oluyor.

YouTube tam ekran modunda detay göstermeye başladı

Team YouTube hesabı üzerinden Twitter'dan yapılan açıklamayla birlikte detaylar paylaşıldı. burada dikkat çekici en önemli ayrıntıların başında ise 'Ayrıntılar için kaydırın' notu geliyor. Artık tam ekrandaki kullanıcılar bu bağlantıya tıkladıklarında sayfayı aşağı doğru kaydırarak hem yorum hem de az önce bahsettiğimiz gibi diğer içerikleri görüntüleyebiliyor.

YouTube tam ekran modundayken artık alt kısımda detayları görüntülemeyi sağlayan bir düğme yer alıyor.
YouTube tam ekran modundayken artık alt kısımda detayları görüntülemeyi sağlayan bir düğme yer alıyor.

Bu sistemin tam tersi uygulandığında ise videoyu yine en büyük şekilde izlemek mümkün hale geliyor. Yeni özelliği aktif etmek için uygulanması gereken herhangi bir adım yok. Dolayısıyla kullanıcılar şu anda YouTube'a masaüstünden erişip bahsettiğimiz özelliği test edebilirler.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >