YouTube internetinizden harcamasın: YouTube Go Türkiye'de!

 YouTube Go.
YouTube Go.

YouTube’dan çok memnun olmasına rağmen internet paketi kaygıları nedeniyle problem yaşayan kullanıcılara özel sistem YouTube Go, 130 ülkeyle birlikte Türkiye’ye geliyor. YouTube artık internetsiz kullanılabilecek.

Geçtiğimiz sene içerisinde, YouTube’un baştan sona yenilenmeyi başaran uygulaması YouTube Go Hindistan’da kullanıma açılmıştı. Uygulamanın beklenen sürümü bugün, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 130’dan fazla ülke için uygun duruma getirildi. YouTube Go, bağlantı durumu fark etmeksizin daha fazla erişim ve kontrol imkanı parolasıyla karşımıza çıkacak…

YouTube Go'da yenilenerek gelen özellikler

  • Sizin için önemli videolar: Yaşadığınız bölgede trend durumda ve popüler olan videolar YouTube Go ana ekranında yer alır, bu sayede sizin ve çevrenizin ilgisini çekecek videolara erişmiş olursunuz.
  • Deneyiminizi kontrol altında tutun: YouTube Go’da bir video ile ilgili küçük resme tıklayarak ön izleme yapabilir, böylelikle ne hakkında olduğu konusunda daha fazla fikir edinip izleyip izlememe kararını önceden verebilirsiniz. Daha sonra ileride izlemek için cihazınıza indirebilir veya hemen izleyebilirsiniz. Ayrıca söz konusu videoyu izlerken ne kadar veri kullanacağınızı da seçmeniz mümkün.
  • Yakınlarla video paylaşımı:YouTube Go kullanımı sırasında videolarınızı yakınlarda olan aile üyeleri yahut arkadaşlarınızla herhangi bir veri israfı olmaksızın paylaşmak mümkün olacak.
  • Yüksek kalitede izleme: Kullanıcı geri bildirimleri kaynaklı olarak yapılan değişikliklerle artık video indirmek, izlemek veya paylaşmak istendiğinde temel ve standart çözünürlüklerin yanı sıra Yüksek Kalite de tercih edilebilecek.
  • Sevdiğiniz popüler içeriklerin keşfedilebilmesi: Kullanıcıların daha da güncel video önerileri talebi doğrultusunda yaptığımız yeniliklerle, artık ana ekranda daha kişiselleştirilmiş içeriklere ulaşabileceksiniz. Ayrıca sevdiğiniz kanallara yeni videolar yüklendiğinde bildirimler alacaksınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >