YouTube kanalında yayınladığı video pahalıya patladı

Yaptığı eşek şakası yüzünden çocuklarının velayetini kaybetti
Yaptığı eşek şakası yüzünden çocuklarının velayetini kaybetti

DaddyOFive isimli YouTube kanalında çocuklarına yaptıkları şakaları yayınlayan baba ve üvey anne, bu videolar yüzünden çocuklardan ikisinin velayetini kaybetti.

Toplam 759 bin takipçili DaddyOFive isimli YouTube kanalında çocuklarına yaptığı şakaların videolarını yayınlayan babanın yaptığı bazı şaka videoları pahalıya patladı.

Örneğin; videolardan birinde en küçük çocuk Cody, yere dökülen mürekkep yüzünden suçlanıyor ve ağlamaya başlıyor. Bir başkasında ise, Cody’ye bir başka aile tarafından evlat edinildiğinin söylenmesi, babasının ittirdiği çocuğun burnunun kanaması gibi olaylar yaşanıyor. Bu tarz videoların ardından özellikle sosyal medyada, baba ve üvey anne hakkında yaptıkları bu tarz şakaların çocukları istismar ettiği yönünde tepkiler çoğalınca Mike ve Heather çifti, bir özür videosu yayınlayarak videoların sadece şakadan ibaret olduğunu açıklamışlardı.

Yapılan eleştirilerin dozajının daha da artması üzerine baba Mike Martin, Twitter hesabından ailesini korumak adına videoları sildiğini duyurdu. Ancak çocukların biyolojik annesi olan Rose Hall açtığı davayı kazandı ve mahkeme, çocukların velayetini annelerine verdi. Anne Hall davadan sonra yaptığı açıklamada, çocuklarının normale döndüğünü belirterek, "Çocuklarımın bu tarz ağır şakalara maruz kaldığını görmek çok can yakıcı ve rahatsız edici" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >