Zuckerberg, Facebook ve bünyesinde bulunan sitelerin kullanıcı verilerini açıkladı

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in açıkladığı rakamlara bakılırsa dünyanın yarısı bu sitelerde geziyor.
Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in açıkladığı rakamlara bakılırsa dünyanın yarısı bu sitelerde geziyor.

Dünyanın en fazla kullanıcısına sahip sosyal medya sitesi Facebook, büyümeyi bu sene de sürdürdü. Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in açıkladığı rakamlara bakılırsa dünyanın yarısı bu sitelerde geziyor.

Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg 2016 yılının son çeyreğine yönelik kullanıcı rakamlarını resmi Facebook sayfasından duyurdu. Küresel bir toplum oluşturma adına çok ciddi bir çalışma yaptıklarını sürekli belirten Zurkerberg, ''2 milyara'' yakın insanın Facebook ve bünyesindeki sitelere girdiğini açıkladı.
Facebook'a 7 milyar insan aynı anda girerse ne olur?
Mark Zuckerberg, yapay zeka Jarvis'i gerçeğe dönüştürdü
Zuckerberg şirketlerin verdiği reklamlarla alakalı olarak da ''65 milyondan'' fazla küçük işletmenin müşterileriyle iletişim kurmak ve işletmesini büyütmek için Facebook'a sürekli ''reklam'' verdiğini söyledi.

Zuckerberg, her şeyi deniyor ve çok farklı şeyler yapmak için uğraşıyoruz diyor. Haber vermeyi, kullanıcıları desteklemeyi ve dünyada iyi bir güç olmayı sürdüreceklerini belirten Zuckerberg, tüm bunların birer parçası olduklarını düşündüğü takipçilerine de teşekkür etti.

İşte Facebook ve bünyesindeki sitelerin Zuckerberg tarafından açıklanan rakamları:










Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >