Adım adım ilerleyen teknoloji

​Adım adım ilerleyen teknoloji
​Adım adım ilerleyen teknoloji

Çağ hızla ilerlerken teknolojide aynı hızla ilerlemeye devam ediyor. Hatta daha hızlı ilerlediğini bile söyleyebiliriz... Onlar emin adımlarla ilerlemesi sürdürürken biz de onları derleyerek sizlere sunmaya devam edelim...

HUAWEI, MATE 9 ILE ŞAŞIRTMAYA DEVAM ETTI

Son yıllarda çıkardığı ürünlerle kendinden bir hayli söz ettiren Huawei, yeni akıllı telefonu Mate 9 ile Türkiye’de. Huawei, Mate 9 ile yeni geliştirdiği süper şarj teknolojisini kullanıcılarının deneyimine sundu. 20 dakikalık şarjla tüm gün kullanıma imkan veriyor. Huawei Mate 9, 2.999 TL’lik fiyatla satışa çıktı.

Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
  • ZYXEL, HOMESPOT ILE ÇEVRIMIÇI KALIN
  • Zyxel, mobil kullanıcılara kesintisiz iletişi için LTE4506’yı tasarladı. Gigabit ethernet portu çıkışı ile kullanıcılara kablolu erişim imkanı da tanıyan LTE4506, sürekli hareket halinde olanlara, powerbank gibi taşınabilir ve tek bir tuşa dokunarak 32 Wi-Fi cihazı destekleyebilen ve mevcut bağlantıyı başkalarıyla da paylaşma imkanı sunuyor.

DELL 8K MONITÖR ILE SINIRLARI ZORLUYOR

DellUltraSharp 32 Ultra HD 8K Monitör, dünyanın ilk 32-inç 8K çözünürlüklü ekranı olarak piyasaya çıktı. 1 milyarın üzerinde renk, 33,2M piksel çözünürlüklü monitör, yüzde 100 Adobe RGB ve 280ppi’ye sahip. Bu da Ultra HD 4K çözünürlüğün dört katından fazla ve Full HD’nin 16 katından fazla içerik anlamına geliyor.

DellUltraSharp 32 Ultra HD 8K Monitör
DellUltraSharp 32 Ultra HD 8K Monitör

  • KULAK IÇI TEKNOLOJISINDE SON NOKTA: LG TONE FREE
  • LG, kulaklık içine yerleştirilerek şarj edilebilen LG TONE Free (HBS-F110), LG’nin ilk kablosuz stereo ürününü tanıttı. LG TONE Free, kulağınızda değilken bile güvenli bir bölmede taşınmalarına imkân veriyor. Ayrıca LG TONE Free, gelen aramaların sadece ses komutu ile cevaplanmasına olanak sağlayarak, sizi kablo kullanma zahmetinden de kurtarıyor.

SAMSUNG QLED TV’LERDE RENK GAMI YÜZDE 100 ARTTI

Samsung, bir ilki gerçekleştirerek QLED TV’lerle renk hacmini yüzde 100 oranında artırdı. Yapılan değişikte metal Quantum Dot kullanılan ürün, sahnenin ne kadar ışıklı veya karanlık olduğuna veya içeriğin ne ölçüde aydınlık veya karanlık bir odada izlendiğine bakılmaksızın, koyu siyahları ve zengin detayları verebilmesini sağlıyor.

Samsung OLED
Samsung OLED
  • SONY PLAYSTATION VR OYUNSEVERLERE GÖZ KIRPTI
  • Sony, PlayStation’ın oyun müdavimlerinin sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi. Sanal gerçeklik sistemi PlayStation VR 24Ocak tarihi itibariyle raflardaki yerini aldı. PlayStationVR’ınTürkiye satış fiyatı ise 1.699 TL olarak belirlenirken, oyun severlere Sony’den bir sürpriz daha geldi ve cihazın yanında bazı oyunları indirimli olarak satışa çıkardı.