Arter’in çevrimiçi buluşmaları devam ediyor

Arter’in çevrimiçi buluşmaları devam ediyor.
Arter’in çevrimiçi buluşmaları devam ediyor.

Herkesin yaratıcı sürecin parçası olabileceği bir ortamı mümkün kılmayı amaçlayan Arter Öğrenme Programı, katılımcıları sanatla buluşturmaya ve sanat etrafında düşündürmeye çevrimiçi rehberli turlarla devam ediyor.

Arter’in sergi rehberleri tarafından farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkilerinin, ekranlar aracılığıyla katılımcıların yorumuna açıldığı rehberli turlar 21 Kasım Pazartesi günü saat 19:00’da gerçekleşecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek çevrimiçi rehberli turlar, katılımcıların yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamalarını teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor. Ekranlar aracılığıyla buluşulan bu turlarda, Arter’in sergi rehberleri her etkinlikte farklı bir tema etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcılarla paylaşıyor ve yoruma açıyor.

Arter’in güncel sergileri etrafında şekillenen rehberli turlar, diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla gerçekleşiyor. Sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi turlara katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar @arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.