Ayın teknolojisi

Ayın teknolojisi
Ayın teknolojisi

Günden güne değişen teknolojinin hızı her geçen gün artarken bizde bu hıza eşlik ederek size her ay yenilerini sunuyoruz. Gelin bu ayda teknolojide neler varmış görelim.

Segway MiniPlus ile sürüş keyfine devam

Segway miniPLUS, mini-serisinin en özelidir. Uzaktan kumanda ile etkinleştirilebilir Takip Modu dâhil sunduğu ayrıcalıklı özellikleri ile bu ürün sadece bir araç olarak değil aynı zamanda bir seyahat arkadaşı olarak tasarlanmıştır. Kendinden dengeli miniPLUS, 20 km/saat azami sürate ve 35 km*’lik bir menzile sahiptir. Ek olarak mini-serisindeki tüm ürünlerde olduğu gibi kişiselleştirilebilir LED ışıklar sayesinde sürücüler kendi tarzını yansıtabilir.

Segway MiniPlus
Segway MiniPlus

Yeni Lenova Yoga 920 ile Star Wras'ta renginizi seçin

Lenovo, yapay zekâ, sanal ve artırılmış gerçekliğin geldiği son noktayı Yoga dizüstü bilgisayar ailesinin yeni üyesi Yoga 920 ile tüm teknoloji severlerin beğenisine sunuyor. Lenovo Yoga 920, efsane bilimkurgu serisi Star Wars severlerin de favorisi olmak için geliyor. Yeni 920’nin iki farklı kapak tasarımıyla isterseniz Rebel İttifakı’nı seçebilir ya da Galaktik İmparatorluk’taki yerinizi alabilirsiniz.

Lenova Yoga 920
Lenova Yoga 920

Sony, ZX Serisine yeni bir üst düzey Walkman'i ekledi

Sony’nin ZX Serisi’nin en yeni üyesi NW-ZX300 Walkman ile hala ne kadar güçlü olduğunu bir kez dana kanıtladı. Müzikseverler tarafından oluşturulan kullanıcı ara yüzü ile kusursuz şekilde tasarlanan bir müzik çalar içinde üst düzey kalite ve ses deneyimi vadediyor. Uzun pil ömrü, ince ve hafif tasarımı ile her yerde kullanım için kusursuz özellikteki bu Walkman, nerede olursanız olun, en sevdiğiniz şarkıların hepsini dinlemek için mükemmel bir yol arkadaşı.

Sony ZX serisi
Sony ZX serisi

Altec kulaklık ile müzik her an yanında

Altec Lansing kulaklık modelleri, tasarım ve stili; gürültü önleme özelliği ve dokunmatik kablosuz kontrol gibi bazı modellerle birleştiriyor. Örneğin serinin önde gelen modellerinden Bluetooth kafa üstü kulaklık modeli Shadow Star,yan taraftan dokunmatik kontrol özelliği sağlarken 10 saate kadar dinleme imkânı sunuyor. Değiştirilebilir konforlu kulak padleri ile tüketicilere estetik ve konforu bir arada sağlıyor.

Altec kulaklık
Altec kulaklık

LG Q6 Türküye'de satışa çıktı

LG Electronics, yeni akıllı telefonu LG Q6’yı Buz Platini, Astro Siyah, Terra Altın ve Mistik Beyaz olmak üzere farklı renk seçenekleri ve beraberindeki sürpriz hediyeleriyle birlikte Türkiye’deki kullanıcılarının beğenisine sundu. LG Q6, 5.5-inç FHD+ FullVision ekranı, sahip olduğu 18:9 oranıyla video seyretme, oyun oynama ve birden fazla işle uğraşmayı çok daha sürükleyici hale getiriyor. LG Q6’nın tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 1.299 TL olacak.

LG Q6
LG Q6

Geat Sport: Aktif ve dengeli yaşam için çok yönlü akıllı saat

Şık, yuvarlak minimalist bir tasarıma sahip yeni Gear Sport, Super AMOLED 1.2-inç ekranı ve gelişmiş ara yüzü sayesinde hareket halindeyken bile bilgilerin kolay bir şekilde görüntülenmesini sağlar. Gear Sport ile kullanıcılar internete bağlı olmadıklarında dahi sağlık ve iyi yaşam konusunda hedeflerini gerçekleştirebilir, beslenme yönetimi konusunda bildirimler ve egzersiz tavsiyeleri alabilirler.

Geart Sport
Geart Sport