Beyaz perdeden 8 film

Beyaz perdeden 8 film
Beyaz perdeden 8 film

Çoğu zaman bizi hayatın keşmekeşinden çıkarıp bir kaç saatlik es vermemize sağlayan filmler, hepimizin sevdiklerimizle vakit geçirme saatleri. Bizde her ayı sevdiklerinize ayırın diye vizyona giren filmleri bu başlık altında topluyoruz. Yine geçen aylarda da olduğu gibi geniş kategori seçeneğiyle bu ayda vizyona giren en iyi filmler burada.

Genç titanlar

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar” filmi benmerkezci, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. Genç Titanlar filmi çocuk izleyicilere uygun, süper kahraman türüne şakayla yaklaşan ve müzikle tamamlanan bir yapım.

3 Ağustos
3 Ağustos

Meg: Derinlerdeki dehşet

Neslinin tükendiği sanılan devasa bir yaratık Pasifik Okyanusu'nun en derin noktalarından birinde, uluslararası araştırma programında görev alan derin sular denizaltı mürettebatının karşısına çıkarak onlara saldırır. Yıllar öncesinde bu ürkütücü yaratıkla karşı karşıya gelen dalgıç Taylor, şimdi onunla tekrar yüz yüze gelmek zorundadır.

10 Ağustos
10 Ağustos

Adalet 2

Denzel Washington kariyerinin ilk devam filminde ikonik rolü ile tekrar karşımıza çıkıyor. Robert McCall, mazlumlara adalet sağlamak için yılmadan uğraş vermektedir ama konu sevdiği bir kişi olduğunda ne kadar ileri gidebilir?

24 Ağustos
24 Ağustos

Karanlık zihinler

Alexandra Bracken'ın eserinden Jennifer Yuh Nelson tarafından sinemaya uyarlanan Karanlık Zihinler, ABD'deki insanların önemli bir kesiminin ölümüne sebep olan veba salgınından özel güçler kazanarak sağ çıkan bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

3 Ağustos
3 Ağustos

İnanılmaz aile 2

Yaklaşık 13 yıl önce gösterime giren ilk filmde olduğu gibi Brad Bird'ün yazıp yönettiği İnanılmaz Aile 2, süper güçleri olan ailenin yeni maceralarını anlatıyor.

22 Ağustos
22 Ağustos

Housewife

Can Evrenol yönetmenliğindeki Housewife; kız kardeşi ve babası, annesi tarafından öldürülen Holly'nin bir yandan annesini bu feci eyleme iten nedenleri araştırırken bir yandan da kendi hayatının anlamını çözmeye çalışmasını konu ediniyor.

10 Agustos
10 Agustos

Gizem treni

Amerikan bağımsız sinemasının öncülerinden Jim Jarmusch'un dördüncü uzun metrajı, 1989 yapımlı Gizem Treni; aynı zaman diliminde geçen üç farklı hikâyenin anlatıldığı antolojik bir film olma özelliğini taşırken, dönemin ruhunu da yakın mercek altında gözler önüne seriyor. Film tekrardan gösterime giriyor.

17 Ağustos
17 Ağustos

Papillon

Başrollerini Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın paylaştığı 1973 yapımlı Papillon'un yeniden uyarlamasında, bu kez başrolleri Charlie Hunnam ve Rami Malek paylaşıyor.

24 Agustos
24 Agustos