Bir takım öneriler

Bir takım öneriler
Bir takım öneriler

Geniş kategori yelpazesiyle bir takım önerilerde bu hafta.

Cosmo Cat

Herkeste olan sizde olmasın

Bir ya da birkaç kişinin kendi beğenilerine göre tasarladıkları ve sınırlı sayıda bastıkları ürünlerin hızına yetişemiyoruz. Kimi markaları biz yeni keşfettiğimizde hoşumuza giden ürünlerinin çoktan bittiğini görüyoruz.

“Herkeste olan sende olmasın” sloganıyla yola çıkan Cosmo Cat isimli giyim markası da bu tip bir oluşum. Tişörtleri ve bez çantalarıyla ilgi çeken, hoş tasarımlara sahip olduklarını söyleyebiliriz. Dönem dönem indirimler yapan Cosmo Cat ürünlerini cosmocat.net adresinden görebilirsiniz.

Cosmo Cat

Sıfır Bir

İlgiyi fazlasıyla hak eden bir internet dizisi

“Sıfır Bir” bir internet dizisi… Kısa bir süre önce YouTube üzerinden insanlarla buluşan dizi oldukça gerçekçi ve samimi. Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde geçen dizi yakın arkadaş olan birkaç gencin maceralarını konu alıyor. Dizide konuşulan Adana şivesi, mahalleler, olaylar izleyiciye oldukça gerçek geliyor. Çünkü dizi ekibi yaptıkları işin içine samimiyet katmışlar. Henüz dört bölüm yayınlanan “Sıfır Bir”, sosyal medyada oldukça ses getirdi ve şu bir gerçek ki dizi daha da büyüyecek çünkü samimiyetle yapılan işler her zaman ilgi görür. Dizi ekibin ellerine sağlık…

Youtube üzerinden insanlara ulaşan dizi "Sıfır bir"
Youtube üzerinden insanlara ulaşan dizi "Sıfır bir"

Yossi Sassi

Yol albümü

Metal müzikle ilgili insanlar Yossi Sassi’yi bize uzak olmayan melodileri müziğiyle harika bir şekilde harmanlayan Orphaned Land’den tanıyor olabilirler. Ama gitar dâhisi Sassi artık yoluna Yossi Sassi Band isimli grubuyla devam ediyor. “Roots And Roads” isimli yeni albümü ise kısa bir süre önce çıktı. Tam bir yol albümü. Ayağınızı yerden kesecek melodiler arıyorsanız bu albüme kulak kabartın.

TOİ

Harika ambiyans ve lezzetler için

Yeni lezzetler keşfetmek istiyorsanız sizi mutlu edecek bir adres Şair Nedim Caddesi üzerinde bulunan Toi Akaretler. Mekânın işletmecisi ve şefi İsmet Saz, çocuk yaşlardan itibaren kendisini mutfağa adamış, hem Türkiye’de hem de yurtdışında önemli restoranlarda çalışmış biri. 40 kişilik bir restoran olan Toi, insanı rahatlatan bir atmosfere sahip.

İsmet Saz

Çalışanlar güler yüzlü, İsmet Bey mekâna gelen her konuğuyla tek tek ilgileniyor, sohbet ediyor. Buraya adım attığınız andan itibaren kendinizi oldukça rahat hissediyorsunuz. Dünya mutfağının lezzetlerini farklı ve kendi yorumuyla misafirlerine sunan İsmet Saz, mutfağında doğal ürünler kullanan sunuma özen gösteren bir şef. Toi’de hem yemekler hem tatlılar oldukça lezzetli. Ama ızgara ahtapot salatası, kuzu kol, ıspanak ve patates püresi eşliğinde sunulan Beef Wellington damağınızda silinmeyecek izler bırakıyor.

Sunumuyla Toi...

Neden Olmaz

Sorulara yanıt arıyorlar

“Neden Olmaz” iyi işler çıkaran, güzel ve takip edilmesi gereken bir internet sitesi. Adından da anlaşılacağı gibi onlar çeşitli konularla ilgili olarak “neden olmaz” sorusunu soruyorlar ve ona yanıt arıyorlar. “Beyaz yakalının sırtı neden yere gelmez?”, “Bazı insanlar isteseler de neden pozitif olamazlar?” , “Semazenlerin başları neden dönmez?”, “Sesimizi dışarıdan duyduğumuzda neden hoşlanmayız?”, “Neden fal baktırmadan duramıyoruz?” ve onlarcasının yanıtını sitede bulabilirsiniz. Eğlenceli, kafa açıcı ve ilginç konu başlıkları nedenolmaz.com’da sizleri bekliyor.