Birtakım öneriler

Bir takım öneriler
Bir takım öneriler

Yazın güneşin cildimizde yarattığı etkilerden kurtulmak için önerdiğimiz kremden tutunda kışa hazırlık için önerdiğimiz yemek sitesine kadar her şey burada... Ekonomiyi de unutmamak gerekir...

Yazdan kalan güneş lekeleriniz mi var?

Sinoz leke kremini deneyin

Yaz aylarında güneş ışınlarının olumsuz etkileri için geliştirilen Sinoz Leke Kremi; güneşten kaynaklı lekelerin, çillerin, sivilce lekelerinin, siyah noktaların, ağda ve epilasyon sonrası ciltte oluşan lekelerin gözle görülür bir biçimde kaybolmasına yardımcı oluyor. İçerisinde çok sayıda bitki özü bulunan Sinoz Leke Kremi, ayrıca hamilelik ile birlikte oluşan lekelenmelere karşı da kullanılabiliyor. Özellikle ellerde oluşan yaşlılık lekelerinde ve ciltte oluşan renk tonu farklılıklarının görünümünü azaltmada Sinoz Leke Kremi’nden yardım alabilirsiniz.

Sinoz Leke Kremi
Sinoz Leke Kremi

Akşama ne mi pişirseniz?

Nefis yemek tarifleri burada

Nefis Yemek Tarifleri“nefisyemektarifleri.com” Türkiye'nin en çok okunan yemek tarifi siteleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük yemek tarifi topluluğu iddiasındaki sitenin içerisinde, kullanıcıların gönderdiği tamamı denenmiş ve fotoğraflanmış yemek tarifleri bulunuyor. Üstelik mobil uygulaması ile sitede yayınlanan son tarifleri görebilir, kategorisel olarak tariflerde gezinebilirsiniz. Yeni tarif gönderebilir, yazarları profillerini görebilirsiniz.

Nefis Yemek
Nefis Yemek

Dünyanın en akıllı sırt çantası

Her cihazı şarj ediyor

AMPL Labs tarafından üretilen Smartbag çanta, dünyanın en akıllı çantası olduğu iddiasıyla piyasada. Smartbag sadece her cebe entegre edilen şarj portları içermiyor, aynı zamanda akıllı telefonunuzdan süreci izleyip kontrol etmenizi de sağlıyor. Çantada elektronik ve sensör sistem durumunu izlemek ve dokunmatik kontrolleri içeren ön tarafa kalıplı naylon kasanın içine monte edilmiş harici OLED ekranı yer alıyor.Ana gövdesi, su geçirmez, darbelere karşı dayanıklı 600D polyester yastıklı kumaştan yapılmış ve29 litre depolama kapasitesi ve ayarlanabilir laptop koruyucusu olan çanta gezginler için ideal.

Smartbag çanta
Smartbag çanta

Çengenköy'de kahve ve kitap kokusu

Babilmekan

Türkiye’nin iddialı kitap satış sitesi Babil.com, web üzerinden inşaa ettiği kitap dünyasını Çengelköy sokaklarına taşıdı. Zincir kitabevlerinden farklı olarak sıcak-soğuk içecek, tatlı-tuzlu atıştırmalıklarıyla kafe hizmeti de veren “BabilMekan” özellikle klasik edebiyat eserleri okumayı sevenler için oldukça uygun bir atmosfer. Kurulalı henüz bir yıl olan ve Çengelköy sahilinde bulunan “BabilMekan” şimdiden kitapseverlerin uğrak mekânı. Siz de uğrayın!

BabilMekan
BabilMekan

Ekonomi dünyasının nabzı bu dergide:

Derin Ekonomi

Albayrak Medya grubunun dergi ailesine kattığı 4’üncü dergi olan Derin Ekonomi günlük hayatta hızlıca tüketilen haberlerin, olayların arka planına, özüne erişim imkânı sağlıyor. Habercilikte her biri ayrı bir “hikâye” saydığımız şeylerin “arkasındaki hikâyenin” peşine düşen Derin Ekonomi, ekonomiye ve hayata dair konulara Asya’dan Amerika’ya, Kuzey Avrupa’dan Afrika ve Latin Amerika’ya uzanan geniş bir perspektif ile ekonomiyle ilgili herkesi sayfalarına bekliyor.

Derin Ekonomi
Derin Ekonomi