Cecilia Krull: Farklılıkları aramaktan korkarsanız müzik sizi yâri yolda bırakır

Cecilia Krull.
Cecilia Krull.

La Casa De Papel’de seslendirdiği jenerik şarkısı “My Life Is Going On” ile tüm dünyada bir milyarın üzerinde dinlenen, 2019 yılında “Hard” isimli single’ının ardından 2020 yılında yayınladığı “Losing My Mind” şarkısıyla müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Cecilia Krull ile 3 Mayıs’da CSO Ada Ankara Ana Salon’da vereceği konser öncesi keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

La Casa De Papel’de seslendirdiğiniz şarkılarla kariyerinizde çok büyük bir başarı yakaladınız. Şarkıların bu kadar geniş kileye ulaşması ve başarısı size nasıl hissettiriyor?

Benzersiz, bu kadar büyük bir başarıyı hiç beklemiyordum... Hatta bu başarıya bundan sonra yayınlayacağım şarkılarda da ulaşma isteği beni daha çok motive ediyor. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama dizinin şarkıya kattıkları gerçekten paha biçilemez.

Cecilia Krull, İspanyol bir şarkıcıdır.
Cecilia Krull, İspanyol bir şarkıcıdır.

Sıra dışı bir sound ve tarzınız var. Günümüzde yapılan şarkılardan çok başka bir yerde duruyor. Müzik ile ilişkinizi nasıl tarif edersiniz?

Sadece tek bir tür müzik söyleyemem ve bu yüzden şarkılarım biraz ondan biraz bundan tınlıyor olabilir, farklı sesleri ve müzik yapma yollarını keşfetmeyi seviyorum. Örneğin yeni albümde elektronik müzik dinleyebilirsiniz ama aynı zamanda müzisyenler de çalıyor. Her zaman sevdiğim şeyin şarkı söylemek ve sesimle hikayeler anlatmak olduğunu söylerim.... Caz benim tutkum ve babamla evde günde yaklaşık 8 saat piyano çalarak büyüdüm!

Son olarak Out in Style şarkınızı yayınladınız. Şarkı ne anlatıyor?

Out in Style çılgın aşktan ve şimdiki zamanı yaşamaktan bahseden bir şarkı! Soundundan ve Fransa'daki başarısından çok mutluyum! Yeni şarkılarımı Türkiye’deki hayranlarımı paylaşmak için de sabırsızlanıyorum.

Daha önce sizi Türkiye'de dinledik. Önceki konserlerinizden neler hatırlıyorsunuz? Türkiye’de şarkı söylemek sizin için nasıl bir deneyim?

Türkiye dünyada en sevdiğim yerlerden biri. İnsanlar inanılmaz; ülkeniz büyülü... Gerçekten her şeyi seviyorum! Enerji çok özel, müzik, yetenekli insanlar, harika mizah anlayışı ve yemekler... Tekrar Türkiye'de olmak için sabırsızlanıyorum...!

 Krull'un kariyeri, 7 yaşında Disney yapımlarında başladı.
Krull'un kariyeri, 7 yaşında Disney yapımlarında başladı.

Çocukken Disney filmleri için profesyonel olarak şarkı söylemeye başladınız. Unutamadığınız bir film var mı?

Disney İspanya için 7 yaşındayken başladım! Albümlerdeki yapımlar için, Noel şarkıları, seyahat şarkıları, uyku şarkıları gibi... Benim için çok önemliydi, çünkü meslek hakkında çok şey öğrendim ama çocukken aslında sadece oynuyordum.