Efsane yeniden yollarda

"Yeni Megane Sedan"
"Yeni Megane Sedan"

Renault Megane Sedan yenilenen tasarımıyla Ekimayında piyasaya sürülecek. Yeni Megane Bursa’da üretilipdünyanın 20 farklı ülkesine satılacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, C-segmentindeki yeni model atağını “Yeni Megane Sedan” ile sürdürüyor. “Yeni Megane Sedan”, geniş panoramik elektrikli cam tavanı ile vurgulanan dinamik tasarımı ile dikkat çekerken, gelişmiş konfor ve sürüş keyfi için üst segmentten alınan özelliklere de sahip. 20’den fazla ülkede satışa sunulacak “Yeni Megane Sedan” Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretiliyor. “Yeni Megane Sedan” Ekim 2016’da Türkiye’de satışa sunuluyor olacak.

Üst sınıf Megane Sedan
Üst sınıf Megane Sedan

Üst sınıfın özelliklerine sahip

“Yeni Megane Sedan”,Renault’nun yenilenen tasarım kimliğini de ön plana çıkartıyor. Türkiye’de efsaneleşen “Megane Sedan” yeni versiyonunda arka kabin genişliği, “Eller Serbest Bagaj Kapağı” sistemi ile de erişim ve kullanım kolaylığı sunuyor. Ayrıca yenilenen ön konsolda bulunan, 7’’ TFT renkli dijital ekranı, 8,7’’multimedya tablet ekranı, “R-Link 2”, “Multi-Sense”, “Head-up Display”, “Eller Serbest Park Sistemi” ve diğer konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknolojiyle kolay kullanım imkânı sunuyor.