Elçi Tur'dan yeni fırsatlar

​Elçi Tur'dan yeni fırsatlar
​Elçi Tur'dan yeni fırsatlar

Birkaç yıldır tatillerini daha sakin geçirmek isteyeninsanlar, artık oteller yerine villaları tercih etmeyebaşladı. Otellerdeki yemek kuyruklarından, yoğunluktanve bazen de hizmet kalitesinden şikâyet eden tatilcilerdaha özel, ayrıcalıklı hizmet için villaları tercih etmeyebaşladı. Villalardaki hizmetin kişiye özel oluşu vevillaların kapasitesinin aile için uygunluğu bu tercihin enbüyük nedenleri arasında yer alıyor.

Marmaris, Bodrum gibi Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinde de hizmet veren Elçi Tur; Alya Piynar Villa, Alya Villa Butik ve Alya Sierra Bodrum villalarında muhteşem bir tatil yapmanıza imkân tanıyor. Birbirini görmeyecek şekilde dizayn edilen villalar, yüzme havuzunun yanı sıra zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Muhafazakâr aileler için tasarlanan bu konsept, tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Firmanın www.islamiotel.com web sitesinden online olarak rezervasyon ve bilgi alınabiliyor.

Muhafazakar aileler için tasarlanmış konseptti ile Elçitur.
Muhafazakar aileler için tasarlanmış konseptti ile Elçitur.

Başarır: “Bodrum’da Muhafazakâr Kesime Yönelik Yeni Villalar Açtık”

Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır
Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır

Türk turizmine katkı sağlamak amacıyla yeni yatırımlara devam edeceklerini belirten Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, “Sektörde villa konseptli tatili geliştirmek adına çalışmalarımızı hızlandırdık ve muhafazakâr kesime yönelik yeni villalar açtık.Alya Sierra Villamız Türkiye’nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba’da yer alıyor. Bu bölge dört mevsim huzurla tatil yapabileceğiniz yeşili içinde barındıran sakinliğin, konforun bulunduğu Ege’de seçkin bir lokasyon.

Ege’de seçkin bir lokasyon.
Ege’de seçkin bir lokasyon.

Alya Sierra Bodrum Villa, 10 bin metrekare üzerine kurulmuş, 12 adet lüks villadan oluşmaktadır. Villalarımız; 3+1 ve 4+1 tipte olup keyifli ve lüks bir konfora sahiptir. Butik villa otelimiz yeşil yamaçlardan Torba koyuna bakmaktadır. Dilerseniz özel villanızın salon, oda, teras ya da havuz başından deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.” dedi.