Haziran Ayında Beyazperde

"3. salonda film başlamak üzere..."
"3. salonda film başlamak üzere..."

Yazın başlangıcı Haziran ayıyla beraber sinema salonlarında sıcaklığı yükseltecek filmler ön plana çıkıyor. Aksiyon türündeki yapımların ağırlıkta olduğu ay boyunca devam filmleri ve yerli korku filmleri de göze çarpıyor.

Wonder Woman

Patty Jenkins'in yönettiği, başrolünde Gal Gadot'un yer aldığı epik macera türündeki filmde, yenilmez bir savaşçı olan Amazon prensesi Diana'nın, dünyada meydana gelmekte olan büyük savaşı durdurmak için yola çıkmasını konu ediniyor.

2 Haziran
2 Haziran

Mumya & The Mummy

İlki 1932 yılında çekildikten sonra ciddi bir izleyicisi kitlesi yaratan mumya hikâyeleri yeniden beyazperdeye dönüyor. Hollywood’un ünlü oyuncusu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı film Prenses Amunet'in insanlığı tehdit etmesine odaklanıyor.

9 Haziran
9 Haziran

Arabalar 3

Macera tam gaz devam ediyor. Nefeslerin tutulacağı yeni bir yarışa hazır olun! Pixar'ın sevilen serisi Arabalar 3. Filmiyle yeniden sinemaları fethetmeye hazırlanıyor. ŞimşekMcQueen'in yeni maceralarını izleyeceğimiz filmde yönetmen koltuğunda yeniden Brian Fee var.

16 Haziran
16 Haziran

Deccal 2

Özgür Bakar'ın yönetmenliğini üstlendiği Deccal 2, ilk film sonrası kehanetin izini sürmeye devam ediyor. Yeni doğan bir bebek ile birlikte üzerindeki lanet onu evlerine alan çifte de kâbus dolu zamanlar yaşatacaktır.

16 Haziran
16 Haziran

Transformers 5: Son Şövalye

Michael Bay'in Transformers serisinde son kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu film, kahramanların düşmana dönüştüğü, iki dünya arasındaki son büyük savaşı konu ediniyor. Filmin başrollerinde bir önceki filmin Cade Yeager'ı Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Josh Duhamel ve Santiago Cabrera yer alıyor.

23 Haziran
23 Haziran

Kara Gün

Peter Berg'in yönetmenliğini yaptığı film, 2013 yılı Boston maratonu sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıyı ve saldırıdan sonra zanlıların yakalanma sürecini odağına alıyor. Başrollerini Melissa Benoist, Mark Wahlberg, Michelle Monaghan'ın paylaştığı filmin kadrosunda J.K. Simmons, Kevin Bacon, John Goodman Rachel Brosnahan ve Michael Beach gibi önemli isimler yer alıyor.

23 Haziran
23 Haziran

Unlocked

Yönetmen Danny Boyle ile birlikte tüm oyuncu kadrosunun da tekrar bir araya geldiği, 1996 yılındaki kült yapım Trainspotting'den sonra "T2 Trainspotting"nin de başrollerinde Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner yer alıyorlar.

30 Haziran
30 Haziran