Nisan ayının önerileri

​Nisan ayının önerileri
​Nisan ayının önerileri

Hayatın içinden, farklı alanlarla en iyi öneriler burada...

GUGAR WOOD

AHŞABIN EN ŞIK HALİ BURADA

Ahşabı şık tasarımlarla yeniden şekillendiren Gugar Wood, dekoratif aksesuarların yanı sıra teknolojik ürünler için de kreatif çözümler sunuyor. Ahşap telefon dockları, eşine az rastlayacağınız güzellikteki kitap destekleri, mutfak eşyaları, Osmanlı duvar saatlerine kadar birçok ürünü bulabileceğiniz Gugar Wood, ayrıca online alışveriş seçeneği de sunuyor. İstediğiniz zaman “gugarwood.com”adresinden bu doğa dostu ahşap aksesuarları inceleyebilirsiniz.

Ahşabın şıklığı...
Ahşabın şıklığı...

LALE DEVRİ BAŞLIYOR

İSTANBUL YİNE SEYİRLİK

İstanbul bahar ayını yine lalelerle karşılıyor. Şehir genelinde, özellikle Gülhane Parkı, Emirgan Korusu, Yıldız Korusu, Hidiv Kasrı ve Fethipaşa Korusu gibi mekanlar da sarıdan kırmızıya, beyazdan mora binbir çeşit renklere bürünüyor. Nisan ayının ortasından itibaren bütün şehre yayılacak olan laleler için mutlaka bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ederiz. Harika fotoğraflarla o günü ölümsüzleştireceğinize de eminiz.

Lale devri başlıyor...
Lale devri başlıyor...

ÇALMASI BASİT, DiNLEMESI KEYİFLİ

AĞIZ KOPUZU

Geleneksel Türk sanatların arasında sessiz sedasız varlığını devam ettiren bir çalgı aleti ağız kopuzu. Akustiğin makamı olarak da yüzyıllar öncesinden, şamanlardan kalma bir arp olarak biliniyor. Ruhun dili olarak ortaya çıkardığı melodisiyle sizi kadim tarihin fısıltılarına davet ediyor. Üstelik çalmanız için yıllarınızı vermeye gerek yok. Geçmişin sesini kendi ağzınızdan duymaya hazır mısınız? O halde bu uygun fiyatlı ağız kopuzlarından birini siz de temin edin.

Ağız topuzu
Ağız topuzu

NİHAYET DERGİSİ

GÜNDELIK HAYATIN HIKAYESINI YAZIYOR

Yaşadığımız hayatın kaydını tutmakta zorlanıyoruz. Çünkü nasıl yaşadığımızın farkına varmadan yaşıyoruz. Yaşadıklarımızdan, tanıklıklarımızdan çok şikayet ediyor, hep sızlanıyoruz. Değişik mecralardan her gün onlarca hayat hikayesine maruz kalırken bir yerlerde birilerinin asli olanı yaşamaya devam ettiğini hayal ediyoruz. Bazen hayal bile edemeden bütün güzel iyi şeylerin geçmişte olduğunu varsayarak “Nerede o eski günler!” diyoruz. Tarihe acılarından arındırılmış bir geçmişin bağrına varır gibi varmak istiyoruz. Oysa yaşadığımız günler yarınlar için tarih aynı zamanda.Bu günü idrak etmek, yarın üzerine basılacak yol izi oluşturmak üzere Albayrak Medya bünyesinde çıkan Nihayet dergisinde de işte bu gündelik hayat konuşuluyor.

Albayrak Medya bünyesinde çıkan Nihayet dergisi.
Albayrak Medya bünyesinde çıkan Nihayet dergisi.

İNSAN YAYINLARI

CEP KITAPLA OKUTUYOR

Cep kitaplar çıktığı günden beri okurlardan büyük ilgi görüyor. Taşıma kolaylığı ve uygun fiyatıyla kitapseverlerin vazgeçilmezi haline gelen cep kitap dünyasına İnsan Yayınları da değerli katkı sağlıyor. Ünlü yazarların, dünya klasiklerinin o devasa eserlerini minicik halde görünce insan bir tuhaf olsa da, içinde eserin aslının bir kelimesinin, noktasının dahi eksik olmadığı bu pratik cep kitapları siz de yolda, izde kendinize iyi bir arkadaş edinebilirsiniz.

İnsan yayınları - Cep kitabı
İnsan yayınları - Cep kitabı

BAHARIN VAZGEÇİLMEZİ

NİSAN YAĞMURLUKLARI

Baharın habercisi serin yağmurların bizi hiç beklemediğimiz anda yakaladığı zaman en çok ihtiyaç duyduğumuz şey hafif bir yağmurluk değil mi? Soğuk havaları ve koyu renkleri arkamızda bıraktığımız bu günlerde artık çantamızda rengarenk bir yağmurluk taşımaya başlamalıyız. İnternetten kolayca ulaşabileceğiniz bu rengarenk yağmurluklar hem bütçe dostu hem de şık. Göz atın bizce.

Nisan yağmurlukları
Nisan yağmurlukları

KIRLARA KOŞ

PİKNİK SETİ ARTIK KOLAY

Bahar dediğimizde en sevdiğimiz aktivitelerden biri piknik. Yeşile ve açık havaya olan özlemimizi güzel bir piknik ile gidereceksek, artık öyle büyük sepetlere ihtiyacımız yok. Pratik piknik setleri sayesinde zahmetsiz bir piknik yapabiliriz. Özel tasarımı sayesinde bütün gerekli piknik malzemelerini tek bir çanta içinde yanımıza alabilir, gittiğimiz yerde kolaylıkla servis açabiliriz. 10, 20, 30, 40’lı parçalar halinde çeşit çeşit satışa sunulan bu piknik setlerini internetten satın alabilirsiniz.

 Pratik piknik setleri sayesinde zahmetsiz bir piknik yapabiliriz.
Pratik piknik setleri sayesinde zahmetsiz bir piknik yapabiliriz.

İSTANBUL KİTAPÇISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’ye bağlı olarak faaliyet gösteren İstanbul Kitapçısı mekanları kitapseverlere şahane hizmetler veriyor. Bu mekanlarda kitap, hediyelik eşya bulabilir, ayrıca keyifle kahve ve çay içebilirsiniz. İstanbul Kitapçısı, İstanbul’un 10’dan fazla noktasında sizleri bekliyor. Detaylı adresleri “istanbulkitapcısı.com”dan görebilirsiniz.

“istanbulkitapcısı.com”dan görebilirsiniz.
“istanbulkitapcısı.com”dan görebilirsiniz.

KADINLARIN KURTARICISI

ÇANTA İÇİ DÜZENLEYİCİ

Çantanızdaki karışıklığa bir son vermenin zamanı geldi mi? Öyleyse, çantanızın içindeki envanterlere göre dizayn edilen bu düzenleyiciler işinizi bir hayli kolaylaştıracak. Çantanız değişse bile düzenleyicinizi kolayca yeni çantanıza aktarabilirsiniz. Artık eşyalarınızı bir o çantaya, bir bu çantaya yerleştirmeye gerek yok. Birçok markanın ürettiği bu pratik eşyayı çantacılardan veya internetten kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Kolay kullanılan çantalara ulaşın...
Kolay kullanılan çantalara ulaşın...

İŞTE BAHAR MODASI

RENGARENK ÖRGÜ ELBİSELER

2017’nin bahar modası bu rengarenk örgü elbiseler olacak. Babaannelerimizin, annelerimizin sandıklarında gördüğümüz elbiseler, yakında mağaza raflarında yerini alacak. Çiçek motifleriyle enerji saçan çeşit çeşit örgü elbiseleri kendi zevkinize göre isterseniz kendiniz de merserize iplerle örebilirsiniz. Ben öremem diyorsanız, internet sitelerine hemen göz atmakta fayda var.

Bu baharda renklenin...
Bu baharda renklenin...