Skyscanner'dan 'Üçü bir arada'

 "Skyscanner- Uçuşlar/Oteller/Araç Kiralama" şeklinde birleştirildi.
"Skyscanner- Uçuşlar/Oteller/Araç Kiralama" şeklinde birleştirildi.

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, seyahatseverlere zaman kazandırmak ve hayatlarını kolayla ştırmak için uçuş, otel ve araç kiralama, arama seçeneklerini tek çatı altında toplayarak bir mobil uygulamada birleştirdi.

Seyahatseverlerin saniyeler içinde en iyi fırsatları bulmalarını sağlayan, en uygun alternatifleri karşılaştıran ve rezervasyon imkânı sunan Skyscanner, üç farklı ücretsiz mobil uygulamasını "Skyscanner- Uçuşlar/Oteller/Araç Kiralama" şeklinde birleştirdi. Bugüne kadar uçuş, otel ve araç kiralama aramaları için Skyscanner’ın Android ve IOS uyumlu, dünyada 40 milyondan fazla indirilen üç ayrı mobil uygulamasını kullanan seyahatseverler artık yeni, sade ve hepsini bir araya getiren "Skyscanner-Uçuşlar/Oteller/ Araç Kiralama" uygulaması üzerinden tüm bu planlamaları daha hızlı ve kolayca yapabilecekler.

  • Daha uygun fiyatlar
  • Seyahatseverler "Skyscanner-Uçuşlar/ Oteller/Araç Kiralama" uygulamasında yer alan “En iyi fırsatları keşfet” seçeneğini kullanarak en kısa sürede en hesaplı alternatifleri bulabilme ve destinasyonlar hakkında ilham verici bilgilere ulaşabilme imkanı yakalıyor. Bu seçenek ile seyahatseverler kendilerine en yakın havaalanlarında en iyi fırsatları da kolayca keşfedebiliyor.