Temmuz ayının iddialı filmleri

Sinemanın keyfi pop corn ve jelibonla çıkar...
Sinemanın keyfi pop corn ve jelibonla çıkar...

En iyi, en yeni filmlerle bu ayda sizlerleyiz.

Midnight Special

Yönetmen: Jeff Nichols
Oyuncular: Michael Shannon, Kirsten Dunst
Tür: Bilim /Kurgu, Macera

Oğlunun doğaüstü güçleri olduğunu öğrenen babanın, oğlu ile birlikte planladığı kaçışı konu alan film, ayın en parlak filmlerinden. Geçtiğimiz nisan ayında gerçekleşen 35. İstanbul Film Festivali’nin de açılış filmi olan “Midnight Special” izleyenlerden büyük beğeni toplamıştı.

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

Yönetmenler: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Türkçe Seslendirme Kadrosu: Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer
Tür: Animasyon – Aile

Sevilen serisinin beşinci filmi seyircisiyle buluşmak için hazır. Scrat’in meşe palamudu peşindeki destansı takibi yine başına belalar açıyor. Egzotik topraklara doğru başlayan yolculuk, karşılaştıkları yeni karakterlerle birlikte eğlenceli bir maceraya dönüşüyor.

Hayalet Avcıları

Yönetmen: Paul Feig
Oyuncular: Kristen Wiig, Melissa McCarthy
Tür: Komedi – Bilim/Kurgu

Hayranları tarafından uzun süredir heyecanla beklenen “Hayalet Avcıları” geri döndü. Filmin yönetmen koltuğuna 30 yıl önce efsaneyi başlatan Paul Feig oturuyor. Bir 80’ler klasiği olan filmin devamında hayaletler Manhattan’ı ele geçirmek için geri dönerken Ghostbusters ekibi ise şehri yok etmeye kararlı bu paranormal tehdidi bitirmek için bir araya geliyor.

Tarzan Efsanesi

Yönetmen: David Yates
Oyuncular: AlexanderSkar sgård, Margot Robbie
Tür: Macera , Aksiyon, 3D

Ormanlarda büyüyen Tarzan’ın yeni macerası, Edgar Rice Burroughs’un zamansız masalından uyarlandı. Londra’da karısı Jane ile birlikte yaşayan Tarzan parlamentodaki bir görev için Kongo’ya geri dönüyor, bilmediği şey ise açgözlülük ve intikam dolu bir planın içinde piyon olduğudur...