Yıldızlar İstanbul'a iniyor, senin yıldızın hangisi?

Ağustos ayında Yıldızlı Geceler
Ağustos ayında Yıldızlı Geceler

Türkiye’de yıldızları toplayanbir ağ olsaydı şüphesiz ki bu İstanbul,Harbiye Cemil TopuzluAçıkhava Sahnesi olurdu. Tüm yazboyunca günlük ortalama 5 bin kişiyiağırlayan sahne, Ağustos ayındaadeta ışıldayacak.

Yerli ve yabancı en iyi isimlerin Ağustos ayı boyunca yer alacağı, Harbiye Açıkhava Sahnesi büyük sürprizleri beraberinde getiriyor. Saat 21:00’da başlayacak konser serisi, müzik adına çok önemli bir organizasyon. Çünkü festival tadında geçen Yıldızlı Geceler konserlerine şehir dışından hatta yurt dışından bile müzik severler yoğun ilgi gösteriyor.

DÜNYA STARLARI İSTANBUL’DA

BUİKA

i kendi ne has ritmiyle harmanlayan Buika İstanbul konserine hazırlanıyor. 7 Ağustos’ta sahne alacak sanatçı sahnede doğaçlamalarıyla meşhur. Buika ve caz severlerin heyecanla beklediği konser Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

GEORGE DALARAS & SERKAN ÇAĞRI

Yunan müziğinin dünyaya açılan kapısı George Dalaras tam anlamı ile yaşayan insan hazinesi. Avrupa Mültecileri “İyi Niyet Elçisi” olan müzisyen bu zamana kadar Türkiye’de birçok yardım konserinde gönüllü olarak yer aldı. Serkan Çağrı ile birlikte vereceği konserle 28 Ağustos’ta Ege’nin iki yakası bir araya gelecek.

AVRUPA’NIN EN İYİSİ JAMALA

Bu yıl Eurovision’da 3 kıtayı bir potada eriten Jamala, nihayet beklenen konseri için tarih verdi. Türkler onu o kadar çok sevdi ki kendisine Cemile ismini taktı. Türkiye’deki ilk konserini Harbiye Açıkhava’da verecek Eurovision fatihi, 17 Ağustos’ta tüm sevenlerini, olay şarkısı “1944”ü tek ağızdan söylemek için bekliyor.

TÜRKİYENİN STARLARI HARBİYE’DE PARLIYOR

FUNDA ARAR

Her konseri ile salonu tamamen dolduran Funda Arar, bu yıl 5 Ağustos’ta eski, yeni tüm şarkılarını hep bir ağızdan söylemek üzere randevu veriyor.

SİBEL CAN

Arabesque albümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Sibel Can, yeni albümünden klasiklere kadar sevilen tüm şarkılarını dans şovları eşliğinde 10 Ağustos’ta sevenlerine sunacak.

HANDE YENER

9 Ağustos’ta pop müziğinin Kraliçe lakaplı çılgın müzisyeni Hande Yener, sahne alıyor. Pop müziğinden elektro müziğine kadar geniş yelpazede söylediği şarkılar bu kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yankılanacak.

VOLKAN KONAK

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak bu kez 21 Ağustos’ta Harbiye’den esiyor. En güzel Karadeniz şarkılarını ve türkülerini seslendireceği geceye, hiç şüphesiz ki fıkraları ve hikâyeleri damga vuracak.

SERTAB ERENER

90’lı yıllardan günümüze sayısız hit şarkıya imza atan Sertab Erener; Aldırma Deli Gönlüm’den, Kumsal’a en popüler şarkılarını, hikayeleri ile birlikte söylüyor. Konser 16 Ağustos’ta…

AJDA PEKKAN

Süper Star Ajda Pekkan yeni şarkılarını ilk kez canlı olarak seslendireceği Yıldızlı Geceler’e çok özel bir şovla geliyor. 3 nesli aynı salonda şarkıları ile birleştiren Ajda Pekkan, konserini 23 Ağustos’ta veriyor.

GÖKSEL

Magazin basınından uzak duran Göksel, bu yıl Harbiye’de vereceği konser için oldukça heyecanlı. Yıllardır pop müziğine kazandırdığı kendine has şarkıları ile hafızlardan silinmeyecek bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

BENGÜ

Turkcell Yıldızlı Geceler’in bu yıl ilk kez ağırladığı genç misafiri Bengü. Her sanatçının rüyası olan Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde 18 Ağustos’ta sahne alacak Bengü, şovları ile müzik severlere belli ki unutulmaz bir gece yaşatacak.

MURAT BOZ

Janti albümü ile geçtiğimiz ay sevenlerine tekrar merhaba diyen Murat Boz bu yıl yine Harbiye’de konser verecek önemli müzisyenlerden… 25 Ağustos’ta konser verecek Boz’un biletleri satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü.

DAHA KİMLER YOK Kİ?

Türkiye’nin en sevilen müzisyenlerinin yer aldığı Ağustos ayındaki bu renkli karnaval tadındaki konser serisinde ayrıca Murat Dalkılıç, Şebnem Ferah, Berkay, Mustafa Ceceli ve Ferhat Göçer ve birbirinden ünlü isimler yer alıyor.